lauantai 28. tammikuuta 2012

Säilötyt Marimekot pois


Kangas on ollut piiitkkääään kaapissa, koska sitä "on säästelty". Ostin joskus Marimekon tehtaanmyymälästä tätä ja se on sellaista ohkaista, pehmeää, joustavaa trikoota/jerseytä. 3-vuotiaalle kokeilin viimeinkin Iines-kaavaa, pidennettynä. Niin moni muukin on sanonut noista hihan istutuksista, ettei tiedä tykkääkö vai ei...sama tunne täällä. Tyttö itse tykkäsi tosi paljon!
Kuvattu taas aamulla klo 7 jälkeen, joten vähän on tumma kuva.Isosiskolle oma kaavakokeilu nappilistalla koossa 152cm ja tämän tein odottelemaan kesää.


Kokeilin Ottobren nappilistaohjetta, vähän muuntelin kyllä heti, mutta ihan ok ohje ja hyvin onnistui. Kangas on tähän vähän haastava ohuisuuden ja joustavuuden vuoksi. Lisäksi nuo nepparit on anorakkineppejä, joten vähän turhan jykeviä. Ei kuitenkaan näin ison kokoisessa vaatteessa haitanne.Resori on myös Marimekon.


Näissä viimeisissä sovituskuvissa on väri lähinnä oikeaa. Yläkuvat on otettu kameran asetuksella "akvaariokalat" , sillä sai lähimmäksi oikeaa, mutta vähän turhan vihertäviä ovat ne kuvat =D.


3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kivat mekot. Ihastuttava kangas =)

Erja kirjoitti...

Ihanat!

elluelina kirjoitti...

Tää on kyllä niin nätti kangas.. ja nätit mekot :) Aivan ihania myös nuo edellisten postausten vaatteet.. taitava olet kyllä ja kauniita kankaita löytänyt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...