lauantai 7. tammikuuta 2012

Pallosetti


Kuopuksen aiemmin tehty "vauvapaita" alkaa olla sopivaa kokoa, vaan silti se on jäänyt käyttämättä. Siihen ei ollut ikinä sopivaa alaosaa.

Eilen tein kaappien siivousta ja osa vaatteista lähti kierrätykseen, osa meni odottelemaan uudelleen ompelua, kuten minun vanhat harmaat collegehousut, joista nyt tuli paitaan sopiva alaosa. Oli niin suuri inspis, että piti eilen myöhällä ne vielä tehdä valmiiksi asti.Ja tänään ne heti otettiin käyttöön.
Kuvissa ei hyvin näy, mutta esim. lahkeensuihin laitoin peitetikin väärinpäin, saa nähdä kestääkö. Samoin taskupussi on kiinnitetty peitetikillä nurinpäin. Lanka on vaaleanpunaista niin ei hirveästi harmaasta erota, vihreä olisi ollut ehkä parempi, kun paidassakin on vihreät tehosteet.


Ihan hyvä päikkyasu, ensi maanantaina se taas alkaa.


Juuri äsken ompelin jotain näin jouluista, kaverille neljä pitkää kaitaliinaa. Ensi jouluksi sitten...Ihana kangas! En valitettavasti tiedä mistä hän on tämän ostanut.

4 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Hieno setti, vihreät tehosteet ovat mainiot!

Tikkinuttu kirjoitti...

Setissä on tosi kivat värit!
Kiitos kangas lähetyksestä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!

Tuo ihana piparikangas on ostettu varmaankin Anttilasta. Itse ainakin löysin sitä Kodin 1 Anttilasta joulun jälkeen,hintaan 1€/metri!!!! Tulipahan hamstrattua sitä ensi joulun ompeluksia odottamaan...


Kiva blogi muuten sinulla ja ihania ompeluksia,aiemmin en ole täällä kommentoinutkaan.

Mukavaa vuodenjatkoa!!

T:Outi

Riikka kirjoitti...

Erja: Kiitti! Kävin juuri blogissasi.

Tikkinuttu: Ole hyvä! Odottelen mitä ompelet =).

Outi: Vitsit, juuri haaveilin tuota kangasta ensi joulun mekoksi...olis kyllä edullista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...