torstai 12. tammikuuta 2012

Kärpässienitytöt


Parit mekot ompelin tänään tilaupipojen ompelun lisäksi. Nämä meni kauppaan. Katselin, että olisi tuossa aivan näihin sopivat alaosavelouritkin valmiina eli jos haluat tilata housut samaan niin onnistuu. Näihin sopisi kärpässieniaplikoidut velourit tai ihan perushousut tai legginsit. Tälläisiä täällä olen ideoinut =).Trikoo näihin on ostettu saksasta eli Michas&Stofffeckelta.Kulkeeko kangaspostit entistä hitaammin? Olen tilaillut kankaita ja ei ne vaan saavu! En viitsi firmoja mainita, mutta kestää ja kestää nykyään sellaisillakin, joista ennen tuli "heti" ja maksanutkin olen verkkomaksulla heti eli ei voi siitäkään johtua. Yhtäkin pakettia odottelin melkein kaksi viikkoa, mikä oli oudon pitkä aika ja ehdin jo kysellä peräänkin.

Maksatteko muuten itse verkkomaksulla heti vai otatteko ennakkolaskun, yleensä? Toimituksenhan saa nopeammin, kun ottaa verkkomaksun, minunkin kaupassani. Itse yleensä maksan sillä heti, ellei ole tilauksessa jotain epäselvää/kysyttävää. Miten te?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat mekot!
En ole itse nyt hetkeen kankaita tilannut, mutta esim.Sinellin paketti kesti kauan saapua vaikka maksoin verkkopankissa heti.

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihania. Jotenkin pirteitä tälläiseen synkkään päivään. :)
Välillä kestää. Mutta olen superkärsimätön luonne, joten se voi johtua siitäkin. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...