perjantai 25. maaliskuuta 2011

Pupuset


Ensimmäinen pupus-ompelu valmistui eilen ja se lähtee uuteen kotiinsa tänään. Asiakkaan idea on nuo taskut ja ne on ihanat!! Sopii tosi hyvin tuohon, ainakin omasta mielestäni. Mekon koko on 80cm.

Pupuja luulin tilatessa isomman kokoisiksi, mutta tämä oli mukavan oloista laadultaan ja muutenkin Ikasyrin tilaus yllätti positiivisesti siinä, että kankaat, joita en tilannut käytettäväksi yhdessä, sopivat lähes kaikki toisiinsa! Eli aloin heti päässäni tekemään uusia yhdistelmiä, nähtäväksi jää, tulevatko ikinä toteen =). Ainakin ideointi on mukavaa.

10 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

kiva tunika!!

oliko se porkkanan väri nyt punainen vai oranssi vai puna-oranssi? :D

Sofia kirjoitti...

Hauskat taskut :) Mullekin toi kangas saapui jo muutama päivä sitten ja nyt tänään pääsen toivottavasti siitä jotain tekemään...

Riikka kirjoitti...

Hanna: Minusta oranssi ;)

Hanna kirjoitti...

kiva! :D

vaikea sanoa kuvasta!

minullekkin tuota on tulossa! odotellaan odotellaan!

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana! Ajattelin ensi kerran kun näin tuon kankaan, että ei ole meidän juttu. Mutta himputti se onkin kiva! Kuviot ovat pienemmät kuin kuvittelin. Todella kaunis tunika.

Unikuu kirjoitti...

hieno mekko, itselle ei vaan noi puput iske yhtään. hirmuisen pientä sekamelskaa..

Tiina kirjoitti...

Ihanasti käy nuo taskut kyllä!! Ja pupujen pienuus yllätti minutkin.

Porkkanat on minusta livenä yllättävän haaleita oransseja, toivoin ja kuvittelin syvempää sävyä. =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno tuli!!

Carula Q kirjoitti...

Tulin pienen tauon jälkeen tänne ja oih, kaikkea ihanaa. Ne polvihousut iskivät tosissaan, en tiedä olenko kauniimpia ikinä nähnyt.

Sannu kirjoitti...

No on kyllä kiva! En olekaan huomannut kankaan tuota väritysä. Olen ihan sitä mieltä, että mulla on retroähky ja tuo kangas ei ole meitä varten, mutta nyt en olekaan ihan enää niin varma :) (Oonkohan mä ainoa, joka kuvitteli kuviot juurikin noin pieniksi?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...