tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kesämallin yöpuvut

Aiemmin kyselinkin hyvän mallista kesäpyjaman kaavaa. Nyt löysin itse vanhasta Ottobresta 3/07 nuo shortsin kaavat ja se oli just se mitä haen. Mukavat päällä ja helppo ommella. Tarkoituksena oli tehdä sarjatyönä kuopukselle pino yöpukuja. T-paidan kaava oli joku vanha, en muista mistä.

Tässä niitä nyt olis.Trikoo Huvikangas, velour silityskuva Hanhelista. Resori..en muista mistä. Tämä oli näistä yöpuvuista ainoa, mitä vahän "suunnittelin".Nämä muut vaan leikkelin sopivista kaapissa olevista trikoista. Tämä prinsessatrikoo on myös Huvikankaasta, ostettu jämäpala neljällä eurolla muistaakseni. Tästä tietty tuli se tytön suosikki ja tätä on jo pidetty nyt heti talvella...Tämä retrotrikoo on tullut mulle "lahjoituksena", ne on aina kivoja. Harmi vaan, etten leikatessa huomannut painovirheiden osuvan juuri etukappaleelle.Tähän settiin tein kahdet shortsit. Tosi kiva toi shortsimalli, leveät puntit.Tämä on tullut Myllymuksujen ylläripaketissa ja en tykännyt kauheasti, mutta Marimekon vihreä resori teki siitä yllättävän kivan näköisen! Muuten kangas on niin hailu.Eli primpsessaa jo pidetään kovasti =D. Muut piilotin odottamaan kesäkuumia.


7 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

hyvät setit..meillä poika nukkuu kesät talvet boksereilla..

Terhi kirjoitti...

Hei Riikka,
Onko noissa shortseissa vyötäröllä pelkkä resori vai onko sen sisällä vielä kuminauha?
Hienoja unisettejä :)

TanttaRalla kirjoitti...

Kivoja settejä! Meillä olisi kanssa ehdottomasti päässyt tuo prinsessa ekana käyttöön ;) Olen tainnut kanssa tehdä tuolla samalla kaavalla tytölle viime kesänä sortsit. Tein vielä lahkeet rullapäärmeillä, joten oli kyllä helppo ja nopsa tehdä. Harmi vaan, että siilikuosi ei oikein tytölle kelvannut ja lähes käyttämättä jäivät :(

Riikka kirjoitti...

Terhi: Täytyy myöntää, etten edes lukenut ohjetta eli en tiedä kuinka oli tarkoitettu. Mulla oli niin jämäkät resorit, etten laittanut kumpparia. Löysiin resoreihin laitan.

Tanttaralla: Ohje oli tosiaan rullapäärmeellä. Peitetikki vaan oli nopeampi nyt =).

Anonyymi kirjoitti...

Kiva setti yövaatteita!

Sani kirjoitti...

Kyl mä näkisin nämä myös kesäasuna, nättejä :)

Blogissani on sinulle pieni haaste!!

(ja ku kesävaatetta teit, niin Viitsinkö edes mainita että täällä taas pakkasta reilusti (aamulla -14) :D:D)

Sarita kirjoitti...

Ihana toi prinsessayökkäri, voin arvata että meidän neiti kolmevee tykkäisi siitä myös kovasti! Hauskasti muuten ollaan oltu yöpukuhommissa samaan aikaan, itse tosin ompelin talvimallisen (enkä ole vielä ehtinyt blogata siitä).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...