lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kisuvillapaita ja kirjavinkki


Sairastuvan neulomiset on saatu päätökseen ja uskaltaako ääneen sanoakaan, että terveenä ollaan!

Tämä paita on tehty Ruttu-Nutun Annikan ohjeella, lankojen käyttöön ideaa on otettu kirjasta Neulo ja virkkaa jämälangasta (WSOY Sanna Vatanen). Eli alkuperäistä maksilankaa ei ollut kuin tuo kissojen musta, muut on neuloessa yhdistelty. Ihan hauska tuli noin ja sai hyvin kaikki jämälangat tähän menemään (ei oikeasti kaikkia, mutta paljon...). Puikkoina käytin nro 8 (hihansuissa nro 4) ja paidan kooksi tuli 104cm.

Pääntie tuli liian löysä! Harmittaa...voiko sille enää tehdä mitään? Tiedän, että täällä käy monta taidokasta neulojaa, joten auttakaas, jos näin jälkikäteen voi jotain tehdä! Kyllä tuota noinkin voi pitää, mutta luulen, että käytössä voi venyä lisää.

Lopuksi palauttelin mieleen linnunsilmäpiston ja tein sillä kukkasia kissojen alle "nurmikkoon".
Sitten se kirjavinkii =).
Eilen törmäsin tälläiseen, Linkki
Tuo kirja ilmestyy vasta ilmeisesti 22.3 ja kävin sitä kuitenkin kirjastossa kyselemässä. Sain varattua sen niin, että heti kun ilmestyy niin saan sen ensimmäisenä lainaan, jee!! Yhtään en siis tiedä, millainen kirja ja onko hyvä, mutta jos jotain muutakin kiinnostaa, niin kirjastoon kipin kapin varailemaan omansa. =)

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hieno paita! Kaulukseen voisit pujotella kumilankaa. Siis sitä mitä ompelussakin käytetään. Täällä on ohjetta tuohon: http://neulovanarttu.blogspot.com/2009/09/get-up-stay-up.html

TanttaRalla kirjoitti...

Todella kaunis paita! Kumilanka mullekin ekaksi tuli mieleen, mitä voisi pääntielle laittaa. Mikään mestarineuloja en kyllä ole ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kumilankaa minäkin ehdottelisin. :) Hieno paita, meidän kissafanit tykkäisivät!

Erja kirjoitti...

Suloinen paita! Kirjavinkkikin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.

AnniP kirjoitti...

Vielä yks ääni ohuen kumilangan puolesta, pelastaa lähes kaikki epämuotoiset neulepinnat ainakin meillä! Kiintoisa kirja, kiitos linkistä. Ilmestyy vielä mun synttäripäivänäni :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos! Ja ohjelinkkikin =), sitä juuri toivoinkin.

Henna kirjoitti...

Ihana paita! Kumilangan lisäksi kaulukseen voisi lisätä jämäkkyyttä myös virkkaamalla, jos siihen tarvitsee vielä korkeutta. Muuten kyllä kumilanka on varmasti parempi. :-)

M.Orvokki kirjoitti...

Ihana! Hyvää fiilistä tässä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...