keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kaava- ja aplikointikokeiluja

Ikasyrin pupukangasta odotellessa kokeilin valmiiksi Ottobren Minnie-liivihamekaavaa. Siitä ajattelin tehdä tytölle sitten mekon, kunhan saapuu. Nyt veloureja yhdistelemällä syntyi tämän näköinen mekko.

Raitavelouria tilasin Kestovaippakaupasta ja olin tilannut niin vähän, ettei siitä yksinään oikein mitään tullutkaan, mutta tuohon helmaksi oli hyvä. Oranssi on lastenmetsolan ja tuo vaaleanvihreä ties mistä, jotain ikivanhaa.


Omppuaplikaatiokin piti "testata", joten senkin laitoin tähän samaan.Mekko on kokoa 110cm, lehden kuvan perusteella luulin taas niukemmaksi malliksi...tämä mahtuu meidän 122cm neidille hyvin minimekoksi...no on se vähän niukka eli varmaan tämä on juuri sopiva ensi talvena kuopukselle, niin kuin suunnittelinkin.Vappu-pupu tilasi oman porkkanan, sekin tehtiin pika pikaa huovasta ja fleecestä ;).


4 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Hauskasti yhdistelty värit, kuosit ja aplikaatio.

Tein tuolla Minnien kaavalla jossa se isoin koko taisi olla 134cm yli 140cm tytölle tuon, hieman laitoin pituutta lisää ja siinä kyllä leveys riitti ihan varmasti, näytto tosi isolta valmistuttuaan.. Omalle on ollut mietinnässä tehdä myös, taidanpa piirtää sen 110cm kaavan myöskin vaikka muuten vaatteet ovatkin 116cm->...

Tiina kirjoitti...

Joo tuo Minnien kaava oli aika leveä, kuten aina.. minusta kun tuollainen asu saisi olla aika fit.

Mulle tuli jo pupupilekangasta, varmaan ekana sitä tilasin kun tilaus lähti heti puoliltapäivin! ;) Jos pääsisi tässä lähiaikoina leikkelemään..

Riikka kirjoitti...

Nyt sovitin tuota omppumekkoa n. 100cm pitkälle vähän tanakammalle tytölle, niin on kyllä hänellekin ihan hyvä! Tytöillä on ikäeroa tasan 3 vuotta, joten pitkäikäinen mekko =), ehkä.

Henna kirjoitti...

Tosi kiva Minnie! Itse harkitsin myös tuota kaavaa tyttärelleni, mutta mietin kyllä kokoa edelleen. Hmm... 116/122cm vaatteita käyttävä hoikahko tyttö ehkä tarvitsisi 116cm, jos tuo ei olekaan niin tyköistuva. Kiitos siis tästä vinkistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...