torstai 17. maaliskuuta 2011

Poikahaalarit

Kehittelin jotain poikamaista haalarihousuihin. Tuli pussittavat "polvipaikat" ja "peppupaikka", siksi lainausmerkeissä, ettei ne ole kankaan päällä. Eli eivät ole oikeat paikat vaan lähinnä ulkonäkö efekti.Koko on 104cm ja löytyvät shopista. Velour on Miniskunkista, resori EK:n. Vihreä velour kestovaippakaupasta.Laitoin nyt huutikseen meidän matkarattaat, käykääs katsomassa, linkki sivupalkissa. Ja meille saa tarjota Brion ponyja kesärattaiksi!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nää on kyllä hauskat. Tosi kiva idea noi "paikat".

Kiika kirjoitti...

Hienot haalarit. Pitäiskö itsekin tehdä pojalle. Sillä on yhdet ja ne on mun mielestä niin söpöt päällä. Jännä että kaupoissa ei löydy näin isoille haalaripökösyjä. Kai ne on liian vauvamaiset.... Kaikki vaatteet pitää olla niin aikuismaisia nykyään:-(

Sarita kirjoitti...

Kiika, mä taas luulen että osa ei tykkää käyttää vaippaiän ohittaneilla haalarimallisia vaatteita ihan siksi että lapsen on hiukan vaikeampi hoitaa vessareissut itsenäisesti jos vaate ei ole tosi helposti riisuttava. Meillä ainakin juurikin sen takia poika 2v käyttää tällä hetkellä alas vetämällä riisuttavia housuja (siis ilman nappeja tai vetskaa olevia), että mun ei tarvitse juosta sen perässä vessaan. Tosi suloisille nuo haalarit kyllä näyttää! :)

Unikuu kirjoitti...

tosi kivat.

Kiika kirjoitti...

Se on varmasti totta!! En edes ajatellut sitä kun meillä vielä 2v käyttää vaippaa :-)

Tiina kirjoitti...

Saritan kanssa samoilla linjoilla - siis omille vessaikäisille lapsilleni en tee haalarihousuja, mutta vaipoissa oleva näyttää saavan sellaisia lähiaikoina.. ;)

Piti tulla vaklaamaan, miten sinä noita haalarihousuja teet, ovat niin siistejä. Ihanat nuo polvipaikatkin muuten!! <3

Koo kirjoitti...

Kivat haalarit, eikä mun mielestä erityisen poikamaiset, ennenmminkin unisex-osastoa, itse olisin voinut nuo pukea tytölleni... =)

Miikkuli kirjoitti...

Aivan ihana väriyhdistelmä tuo violetti ja vihreä :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos =).

Koo: On ne minustakin ihan unisex, mutta polvipaikat on enemmän pojan juttu...ehkä. Mutta siis suunnitteluvaiheessa idea oli keksiä joku juttu pojille. Lopputulos oli tuo.

Noora kirjoitti...

Minähän nämä ostin. Ja tytöltä pojalle ajattelin käyttää.Mielestäni tällaisia haalareita ja lappiksia on kiva käyttää myös vaipattomalla kotioloissa kun lasta voi auttaa tarvittaessa. Päiväkotiin en vaipattomalle laittaisi. Olen kovasti etsinyt Meandin vihreitä sydänpeppuhaalareita meidän poitsulle 86/92 koossa, mutta huonolla menestyksellä, jos jollain on tarjota täällä kiinnostunut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...