maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevääseen ja kesään pipoja ja lätsiä

Paljon on näitä postaamattomia päähineitä, kun niitä ei viitsi yksitellen tänne laitella.
Nyt sitten useampia kerralla.

Tämän ekan setin kun tein, niin tuli mieleen, että voi kun olisi se Ticketin turkoosi uffo, sopisi niin hyvin! Mutta tämä ei tullut edes omaan käyttöön, joten haaveilu jäi siihen...=O


Velourinen rusettipipo.Velourinen aaltohiippa.Velourinen sydänhiippa. Pipo on vaalean lila, oli vaikea saada taas väri kuvattua...Sitten jo ensi kesään lätsä.Ja samalla tein shoppiin kasan lätsiä. Nämä on uniikkiyksilöitä, löytyvät shopista.Soviteltiinkin vähän, ihania on!


6 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Ihania pipoja ja lätsiä!:) laitatko tuonne lätsän sisään mitään kovikkeeksi? tarkoitus on itselläkin tehdä taas tänä kesänä lapsukaisille tuollaisia, viime kesänä en laittanit mitään kovikkeeksi ja nyt ajattelin kokeilla jotain mutta en oikein tiiä mikä ois hyvä, vinkkejä?

n i n n u kirjoitti...

Hyvän iso lippa, tuo suojaa jo auringolta.

Erja kirjoitti...

Ihana kangas tuossa ensimmäisessä setissä.

NorppaStiina kirjoitti...

Mahtava kangas noissa ensimmäisissä! Muutkin on tosi kivoja. :)

Riikka kirjoitti...

jossu: Siis lippoihin laitan tukikankaat, mutta en mitään pahvia tms. Pitää olla vesipestävät ;). Riippuu vähän kankaasta mikä tuki on paras, paksumpi vai ohuempi liimakangas.

Ninnu: Hyväksi on todettu =).

Erja ja Norppastiina: Se on Stenzoa, samaa kuin niissä aiemmin tekemissäni paidoissa, mutta tuo on tilattu michas&stoffeckelta saksasta. Sitä jäi, *vink*.

Saila kirjoitti...

Minustaki kaikista ihanin on tuo eka setti - kerrassaan mahtis kuosi! Tuo rusettipipokin on aivan ihana, sopis meiän neitillekkin :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...