perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ison/pienen tytön vaatetta

Eskoinen on 7v ja 136cm pitkä, joten se tuttu ongelma, pitäisi ostaa eskarilaiselle teinivaatteita. Ja tyttö vielä itse tykkää mustasta väristä, joten kaupasta saisi aika rockihenkistä...

Näistä trikoista löysin vähän sellaisen kompromissiratkaisun, mustaa, mutta lasten kuviot. Kaavakoko näissä jo 146cm, että mahtuvat vielä syksylläkin, kun koulu alkaa.Housut on Myllymuksujen collegea, yogapants mallilla. Eli meandin idea kopioituna omaan käyttöön.Paitatrikoot Iikkukiikulta, samoin siilinauha, mitä on paidan sivusaumassa...


Ja housujen peppusaumassakin pätkä.
Siilit on muuten lilat, vaikka oli vaikea kuvata niiden väriä ja omalla koneella on hieman liian sinertävät.
Onko teillä muilla mennyt bloggeri sellaiseksi, että kuvia saa lisättyä vain yhden kerrallaan? Ennen sai valittua kaikki ja sitten painettua sitä lisää valitut nappia. Nyt saan vain yhden kuvan kerrallaan...en ymmärrä miksi?

Kiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Ja kaikille lukijoille ja vakikävijöille, teitä tarvitaan! =)

15 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kivoja paitoja! Tuo blogger on kyllä kummallinen kapistus, toimii niinkuin tykkää... Pitkään itse sain valittua vain yhden kuvan, nyt onnistuu taas jo useampi kerralla. Samoin tässä oli hetken aikaa niin, että muiden blogeissa ei näkynyt minun pikkukuvaketta ollenkaan, nyt taas näkyy normaalisti. Taitaa olla henkimaailman asioita. =)

aeno kirjoitti...

Onpas teillä pitkä tyttö! Itse olin huimat 118cm ekalle mennessä :D
Bloggerin kanssa on ollut vähän toiminnallisia ongelmia kyllä täälläkin. Välillä blgilistalla näkyy kuvat, välillä ei ja välillä siellä näkyy tekstin kolmas kuva sen ensimmäisen sijaan... Kuvien lisäyksen kanssa ei mulla ole ollut ongelmia, onneksi.

Saila kirjoitti...

Kivoja paitoja ja aivan ihana tuo norsukangas! Teiän neiti kyllä tuntuu tosi pitkältä tulevaksi ekaluokkalaiseksi :). Mulla bloggeri toimii vaihtelevalla menestyksellä, kuvat lentelee minne sattuu jne. Mut vika voi olla käyttäjässäkin ;).

Noniin kirjoitti...

Viimeksi bloggeri herjasi kuvista, muutenkin tekee välillä mitä tykkää...

Oletko kokeillut painaa useaan kertaan sitä "lisää kuva" kohtaa? Silloin niitä rivejä tulee useampi. Joskus ennen oli kuvien lisäys näin, sitten se muuttui ja nyt taas viimeksi oli noin :/

Sarita kirjoitti...

Mulla on tosi paljon bloggerin kanssa ongelmia kuvien latauksessa / oikeaan paikkaan asettamisessa ja yksitellen ne tosiaan pitää laittaa. Olen epäillyt ongelmieni johtuvan vain omasta teknisestä rajoittuneisuudestani, heh.

Itse olen samoista syistä kuin sinä tyytyväinen että olen oppinut ompelemaan, meillä tulee takuulla vielä ongelmia löytää kaupasta mitään ikään sopivaa - meidän kolmevee tyttö kun käyttää tällä hetkellä paikallisten 6-vuotiaden kokoa eli aika paljon ikäänsä isompien tyyliin joutuu jos kasvu jatkuu samaan tahtia.

Kivan ja käytännöllisen näköisiä juttuja olit taas ommellut!

*marjuska* kirjoitti...

Kivoja isomman lapsen vaatteita. Vaikka ne ekaluokkalaisetkin on kyllä vielä aika pieniä. :-)
Meillä varmaan kelpais tuollaiset vielä tuolle vitosluokkalaisellekin.

Blogger toimii mulla niinkuin ennenkin. En oo tainnut ees hoksata valita montaa kuvaa kerralla vaan yksi kerrallaan oon valinnut. Pitääpä kokeilla valita useampi.

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihania paitoja. Varsinkin tuo lila miellytti mun silmää. Mulla on ollut niin järjetön kiire viimeaikoina, että on jossain välissä ehtinyt kurkaamaan mitä ihania muut on tehny muttei ehdi kommentoimaan tai on liian väsynyt siihen (kun tietokoneelle pääsee omien juttujen kimppuun vasta joskus hyvin myöhään...) Ehkä kevät kiirettä ihmisillä?
Ja siis onpa teillä todellakin pitkä tyttö! :)

Peanut kirjoitti...

Ihania vaatteita, jälleen kerran.

Mulla on bloggerissa täsmälleen sama ärsyttävä vika!!! Ajattelin jo että koneeni lahoaa, että sinänsä huojentavaa kuulla, että vika on bloggerissa.

Minnariitta kirjoitti...

Ihania oot kyll tehny! itekkin just tollaset housut ajattelin tehä! Meandillä on kyll ihania vaatteita mutta hinta aikapaljon kyll ratkasee myös!

Suvi kirjoitti...

Mulla on ihan samanpituinen eskarityttö, vaatekoko 140/146 käytössä. Itse kyllä mielummin ompelee kuin ostaa kaupasta teinivaatteita... Kivat paidat! :)

Sani kirjoitti...

Kivoja vaatteita. Tää mustan ystävä tykkää! :)

Tupuna kirjoitti...

Onneksi on ompelutaitoinen äiti niin ei tarvii teinivaatteita vielä :) Ihanat paidat, tykkään tosi paljon noista kankaista. En ole noita Meandin yogapantseja koskaan pitänyt käsissäni, niin onko niiden ideana, että lahkeet jää pussille ja pidetäänkö nuo pitkät resorit suorina?

Sannu kirjoitti...

Kivat setit, mustalila ja mustavalkoinen sopii niin silmään tällä hetkellä.

Ja sitten ihan OT. Muistelisin, että sulla oli Taitoon kankaita, vai muistanko vääärin? Sain kolme jäteskillistä erilaisia kankaita ja siellä taita aolla seassa Taitoota, mutta mistä ne tunnistaa? Ko. lahjoittajalla on niitä kankaita, mutta en ole varma, onko minun säkeissä niitä. Muutamia ohuita, laadukkaanoloisia collegeneuloksia siellä kyllä on...

Riikka kirjoitti...

Kaipa on Bloggerin vika juu enkä nyt ala sitä korjailemaan kun en osaiskaan =). Odottelen jos siitä ajan kanssa taas muuttuu parempaan...tai huonompaan...

Tupuna: En oikeastaan tiedä..kai ne on tarkoitettu ensin käännetyin resorein ja sitten suorana. Tai koon perusteella ne on tarkoitettu varmaan heti suorana, mutta lahkeet jää sillain kivasti pussille. Ei ole kovin reilua kokoa, meillä on siis yhdet ostetut.

Sannu:On mulla ollut kirpparilta ostettua ja siinä oli laput kiinni niin tunnistus oli helppoa ;). Muuten voi tunnistaa kuvioista, jos on vanhoja muoti-muksu lehtiä niin niissä on paljon kuvia Taitoo neuloksista tehdyistä vaatteista.
Mut kolme jätesäkillistä!! Vau! On sulla nyt ommeltavaa =O.

Tiia kirjoitti...

Mulla tulee varmaan olemaan aikanaan sama "ongelma" jos pitäis ostaa tytölle vaatetta, on ikäsekseen pitkä ja jalkakin on neljä veellä nyt kokoa 31-32.. Tykkään tuosta siilikuosista, pitäs itellekin hankkia jos vielä saa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...