tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ne ihanimmat kankaat

Ihanimmat ja suosituimmat, monen blogin perusteella...ja sen perusteella, ettei niitä kaikille riittänyt!

Nämä vaatteet lähtivät siskoksille.


Isommalle punainen, pienemmälle beige sydänmekko. Malli oma, asiakkaan toiveesta tein tuollaiset pussittavat hihansuut.Ja punahilkasta tunikat. Sama malli kuin ylemmissä, mutta kangasta oli vähemmän, joten niin pitkät tein, kun kangasta riitti.
Kankaita oli niin sopivasti, että pikku palaset jäi ja niistä tein pipon, ettei mene yhtään hukkaan näitä ihanuuksia.


11 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Kivoja! Noi hihansuut näyttääkin tosi kivalta noin rypytettyinä. Ja kankaat niin ihania, nam.

Anni kirjoitti...

Aivan ihania ja kankaat niin herkullisia :) Juuri tuhosin myös pätkän punaista palloa, sydämet vielä odottaa sitä oikeaa kohdetta ;)

PaaPii kirjoitti...

Suloisia!

Annika kirjoitti...

Oih, miten ihania! Mulla on kans jemmassa tuota punahilkkaa ja punaista sydäntä! Pussihihat tosi ihana idea, kauniita ovat kaikki!

Sarita kirjoitti...

Voi kylläpä tuo punainen sydänmekko onkin kivan näköinen! Itse olen pitkään harkinnut saman kankaan tilaamista... Onko tuo punaisen sydänmekon kangas muuten interlockia tai elastaanitrikoota (huomasin että sitä tehdään näköjään molempina).

Sarita kirjoitti...

Niin ja tuo punahilkkakangas on todella suloista, mä en ehtinyt sitä edes huomata missään myynnissä kun se oli jo loppunut. :P

paaltsi kirjoitti...

ah mä niin tykkään tollasista pussittavista hihoista! noi on niin ihania noi tunikat... harmi ku tuota punahilkka kangasta ei saa enää...

Tiina kirjoitti...

Ihania!! Jospa tuota punahilkkaa vielä joskus tulisi myyntiin, minäkin niin tahtoisin. =)

NorppaStiina kirjoitti...

Todella ihania tunikoita! Mulle on iskenyt punahilkan kanssa iskenyt ihan hillitön jemmaus. En vaan raski tehdä siitä mitään. Hullua, tiedän. :)

TanttaRalla kirjoitti...

Aivan ihania, tosi kiva malli noissa mekoissa!! Mulla tuo punainen sydän edelleen odottelee, että keksisin mihin raaskisin sen käyttää ;)

Sani kirjoitti...

Nättejä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...