lauantai 1. tammikuuta 2011

Vimpat joulujutut

Vuoden ensimmäinen postaus koskee vielä joulua. Omia lahjoja ajattelin esitellä, ja muutakin pientä.
Kuten tytön uusi kauratyyny. Yks aamu vaan ihmeteltiin, kun tytön sänky oli täynnä jotain ryyniä...vanha kaurapussi oli kulunut puhki! Oli sitä monta vuotta käytettykin ja lähes joka yö (pahat kasvukivut).

Alettiin tehdä heti uutta, tyttö valitsi kankaan ja sitten itsellä vähän innostus kasvoi...tyttö ainakin sanoi, että "Äiti, sä innostut tästä ihan liikaa...".

Kaapista löytyi pitsinpätkää, nauhanpätkää, rusettia ja joskus harjoitteluna kangastussilla piirretyt kasvot. Kangas on retro-verhokappaa. Niistä on uusi kaurapussi tehty.Itse toivoin joululahjaksi käsityökirjoja ja jotenkin se pukki sen tiesi. Tosi kivat kirjat sain!Papiljottilehmä ja haalarihai-kirja oli ihan uusi tuttavuus, ei ole itselle tullut missään vastaan. Sisältää paljon kierrätysleluja ja tuunausta. Meillä aiotaan tehdä ainakin nämä:


Vanhoista kurahousuista tehty hai, toimii ehkä liukurinakin.
Meillä ei ikinä kuravaatteita pidetä, mutta kurahousuja kaapissa on, joten näistä saisi useassa värissäkin tehtyä.
Kesällä saa jonkun päivän pelastettua tekemällä noita laskuvarjohyppääjiä. Eilisen uudenvuoden kuoharipullon korkki meni varastoon juuri noiden tekoa ajatellen ;).


Seuraavaa kirjaa varta vasten toivoin, Pienten pukimet. Sisältää nostalgisia pikkulasten ja vauvojen neuletöitä.Suosikkeja juuri tuo kansikuvan neuletakki (jaksaisiko sitä...) ja nämä ihanat polvisukat. Ne pitää ainakin tehdä!Lankaa vaan ostamaan! Puikot on järjestyksessä näin:


Sain tuollaisia (Hilti) porakoneen teräkoteloita (en sentään joululahjaksi, mutta ihan muuten vain), joten peitin Hilti-tekstit noilla tekstitarroilla ja nyt on puikot entistä helpompi löytää.

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kylläpäs joulupukki muisti sinua mukavilla lahjoilla! Kaikenlaiset säilytyssysteemit(yhdyssanako?) olisi tervetulleita tähänkin huusholliin. Kaapeissa, varsinkin ompelutarvike-sellaisessa, vallitsee epäjärjestys(lue:kaaos) ja tavarat vain tulee sullottua sinne mihin mahtuu... Taas olisi siivouspäivän paikka=)

Carula Q kirjoitti...

Ihana kauratyyny, kaikki käyttötavara joka muistuttaa mollamaijaa on nyt kovasana.

Katja kirjoitti...

Kylläpäs noi puikkokotelot vaikuttaa käteviltä!!

Katja kirjoitti...

Mun projektilistalla on kanssa kauratyyny... mistä sä löysit sen kaura-materiaalin sinne sisälle?

Riikka kirjoitti...

Katja: Vaikea sitä on löytää! Joskus pyysin suoraan kaverin lampailta =D. Viimeksi ostin joulutorilta, kun joku myi pusseittain kauranjyviä juuri tähän tarkoitukseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...