tiistai 25. tammikuuta 2011

Kesäiset T-paidat

Näihin yhdistelyihin sain jo vähän sitä kaipaamaani molokids fiilistä. Pari t-paitaa koossa 104cm tytölle kesäksi. Hihansuut tein differentiaalin avulla hieman "pussille".


Ruusutrikoota olin pitkään hautonut kaapissa, kun siitä piti ensin tulla mekkoja (viime kesäksi), mutta ei ollut kivaa mallia ja aina se jäi. Nyt leikkelin sen kaikki, lisää ompeluita siitä tulossa...Näistä tykkään, kivan kesäiset! Piilotin ne odottamaan kesää, ettei ehdi kyllästyä niihin ennen kuin se kesä oikeasti on!Ja yhdet pitkäresoriset velourit koossa 98cm, odottelivat hetken sopivaa resoria ja nyt ovat valmiit!Kiitos kaikista kommenteista arvontapostaukseen. Kiva kuulla asioita omasta blogista, koska on siellä sellaisiakin, mitä ei itselle ole tullut mieleen eli kiva kun kerrotte! Lisää vaan!

Toiveita oli, että enemmän pojille ja sen toiveen hyvin ymmärrän. Itsellä kun on kolme tyttöä, niin "mallikappaleet" tulee tehtyä tyttömallilla tai ainakin värillä. Pojille olen tehnyt vain yhdelle kummipojalle ja sitten tilausjutut. Tosin monet tilaakin tytölle, juuri siksi varmasti, että mallitkin on täällä enemmän tytöille. Mitähän tälle voisi tehdä? Shoppiin olen tehnyt jotain pojillekin, mutta vähemmän...hmmm...

Toivottiin myös kuvia lapsen päällä. Itse olen ottanut sen periaatteen, että tilaustöitä ei soviteta omalle lapselle, vaan ovat täysin uusia kun ne lähetän. Eihän ne kuvaussessiosta välttämättä kuluisi/sotkeentuisi, mutta riski siinä on ja sitä en uskalla ottaa =D.
Omaan käyttöön tulevat kuvaan välillä, usein se jää, varsinkin talvella, kun valoisa aika on niin pieni hetki. Kesällä lupaan parannusta tähän asiaan! Tehokkuus on tässä mennyt kuvanlaatujen ja määrien edelle.

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

On kyl ihanan kesäiset t-paidat :)
Tääl kans kesäks tarvis t-paitoja, jotenki nyt -20 asteessa ei osaa viel virittäytyä kesävaate ompeluun :D tulis jo se kesä :)
Tuon tyttöpainotteiset ompelukset ymmärtää kyl, en valita, onhan täälki vain tyttöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein sievät paidat :) mitä meinasit alaosaksi?

Katri

Salanimi kirjoitti...

Ihanat - muistatko mistä tuo ruusutrikoo on ostettu?

Riikka kirjoitti...

Katri:En tiedä! Tai näihin ei ole mitään suunnitteilla varsinaisesti, mutta farkkuhameita ja mekkoja on paljon, jotka ainakin sopivat =).
Salanimi: Juu se oli Iinulta =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...