lauantai 29. tammikuuta 2011

Sarah kay -tuunaus


Paita on joskus kirpparilta ostettu, pitämättä jäänyt ja nyt sitä vähän tuunasin. Aikoinaan tykkäsin noita h&m Sarah kay paidoista, mutta ne ehti loppua, ennen kuin meille asti tuli yhtään. Nyt sitten lasten Sarah kay kirjasta skannasin muutamia kuvia ja ensimmäinen kokeeksi tähän huonoon paitaan kiinni.

Silityksen jälkeen vielä jotenkin oli orvon näköinen, varsinkin, kun silityskuva on jonkin verran "muovinen". Eli reunat erottui jonkunverran. Niiden päälle sitten ompelin pitsinauhaa retrovarastoista.

Nyt se on ihan kiva, jospa tulisi kesällä pidettyä. Täytyy ostaa jotain valkoisia tai muuten vaaleita paitoja, että saa ne muutkin kuvat käyttöön.Tervetuloa uusille lukijoille ja paljon kiitos kaikista kommenteistanne!

Hassua, että moni tykkäsi blogistani, koska on usein päivityksiä...itse ajattelen välillä, että onkohan se kovin ärsyttävää...onneksi sitten ei =).

8 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Kaunis herkkä paita!

Tiia kirjoitti...

kaunis paita, tosi sellanen symppis!
heh, musta on kiva että joku jaksaa päivittää blogia usein, kivempi lukea sellaista vaikkei aina mitään kommentoisikaan.

Sani kirjoitti...

Hieno tuunaus :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno paita! täytyis itekin opetella tuo kuvan teko. Ja edellisen postauksen haalari oli Wau!! Jos itelläkin olis pieniä lapsia tekisin tuommosen heti.

Katariina kirjoitti...

Kaunis paita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei kerroppa mullekki törömannille et kuin tommonen skannaus-homma tapahtuu?

Riikka kirjoitti...

Netistä voi valita kuvan tai niin kuin minä, skannasin kirjasta kuvan. Sitten se tulostetaan käänteisenä siirtokuvapaperille (myydään samoissa kaupoissa, kun tulostimia) ja silitetään paitaan kiinni, mielellään puuvillaiseen. Ei sen vaikeampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Kakarana Sarah Kay oli mun ihastus. Taijampa kokeilla tyttäreilleni tota juttua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...