perjantai 21. tammikuuta 2011

Liivi siitä tuli!

Kyselin aiemmin teiltä mielipidettä, mikä näiden värikkäiden aaltovelourien yläosaksi.

Ja vaikka suurin osa sanoi, että yksivärinen (tunika tai paita) niin mulla vaan oli päässä tuo liivi, joten pidin oman pääni ja tein liivin uusimman ottobren (1/11) kaavalla. Suurensin tietenkin, kun siinä oli suurin koko 92cm ja tyttö käyttää jo 98/104cm. Tosin luotin ottobrekaavojen leveyteen ja vain pidensin kaavaa ;).Minusta siitä tuli kiva kesäsetti, alle vain valkoinen teeppari. Tosin sekin pitäisi tehdä vielä, kun siihenkin olisi idea, mikä sopii näihin housuihin....Velour Ikasyr, raitaresori Jofotex, rengasvetska myllymuksut. Vuorin trikoo marimekko.

Ompeluohjeesta en tykännyt, jos olis tehnyt omalla tyylillä, olisi voinut tehdä käännettävän ja sitä olisi voinut pitää näin pallollisenakin =/.

Meillä ei ole muuten ollut IKINÄ lapsilla muita kuin toppaliivejä! Onkohan tälläinen oikeasti kiva ja hyvä kesälämmike vai jääkö kaappiin. Onko kokemuksia?

Edelliseenkin postaukseen saa vielä kommentoida arpajaispalkintotoivetta, tällä hetkellä kankaat voitolla!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva setti! Itse oisin ehkä laittanu yksvärisen resorin kun kangas muuten on sen verran kirjava mutta ei paha tuokaan :)

Tiina kirjoitti...

No hyvä se kyllä on noinkin, tuollaisena liivinä! Jos SEN alle sitten sitä yksiväristä. ;D

Minäkin luotin Ottobren kaavan leveyteen ja ompelin pojalle takin, tuli pikkuisen liian nafti.. olisi pitänyt mittailla vaan reippaasti eikä ommella sokkona.

Erja kirjoitti...

Aivan ihana! Liiviin tuo kangas sopii todella hyvin. Meidän poika käyttää hihatonta liiviä pitkähihaisen paidan päällä ihan sisävaatteena.

Mirja kirjoitti...

Ihana hippisetti :)
Uskon että tuollainen liivi on oikeasti käytännöllinen ja lämmittävä. Mulla on pidempään ollu pari lasten liiviä leikattuna mutta ei ne vaan valmistu (huokaus).

Petra kirjoitti...

Mun mielestä ihan täydellinen tohon ala-osaan, kangas on niin räväkkä, että noi raidalliset resorit jotenkin kuuluu siihen. Rohkea veto, mutta onnistunut!

Tiia kirjoitti...

Mä olen joskus kauan sitten ostanut tytölle lindexiltä joustofroteesta olevan liivin, kun oli puhvihihat ja sateenkaaren värit, ei tullut montaa kertaa silti käytettyä vaikka olikin niin ihana :D

Riikka kirjoitti...

Tiina:No voi harmi, kävinkin blogissasi takkia katsomassa.

Erja:Ja meillä tyttö ei halua edes sovittaa tätä...kesällä pakotan sitten!

Mirja: Ai hippi...hmm. voihan se olla =). Kesällä sit näkee mitä kommentteja ulkona tulee.

Petra: Mä kans ajattelin noin, että kangas on räväkkä, niin saa ollakin...resoritkin. =)Mulle ei tullut itseasiassa mieleenkään yksiväriset =O. Kai oon niin ihastunut noihin raidallisiin, että laittaisin ne joka paikkaan! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...