lauantai 15. tammikuuta 2011

Kesäyöpukuja tarvitaan

Kankaita täällä yritän käyttää sellaiseen mitä oikeasti tarvitaan ja kesäksi ei vielä ole tarpeeksi yöpukuja. Tässä yksi.

Muokkasin tälläisen kaavan, koko 104cm. Niska haara väli toooosi pitkä kuten kuvakin kertoo. Saa siis roikkua haaroista, ainakin aluksi. Malli ei kuitenkaan ole leveä hartioista...tai ainakaan ei pitäisi olla, tätä kun ei ole vielä sovitettu.

Trikoo tuli Ikasyrin ylläripaketissa ja en tykkää tästä jerseynä yhtään. Kuosi on kuitenkin kovasti kaksivuotiaan mieleen, joten yöpuvussa kangaskin menee. Vetoketju on punainen, piristykseksi.Saa nähdä onko sitten hyvä malli pottailevalla.

Vielä täytyisi tehdä t-paita-shortsit settejä yöpuvuiksi ja vinkatkaa kivoja, söpöjä kaavoja tälläisiin. Nyt ei ole inspistä alkaa itse piirtelemään kaavoja, haluaisin vaan leikellä nopeasti trikoopinoa matalammaksi ja saada yöpukuja tehtyä ;).


2 kommenttia:

Jana kirjoitti...

Haalari näyttää hienolta. Mutta en oikein usko että se sopii kovin hyviin pottailevalle sen syystä että koko puku voi "putoa" osttain lattiaan/pottaan ja pikkuinen ei huoma ja pi..a päälle. 2 osainen setti olisi ehkä kätevämpi. Se on nyt vain minun mielenpide. tuo sopiisi hienosti söpöilyyn.. vai miten se kirjoitetaan?

Sannu kirjoitti...

Kiva haalari! Meidän Pirpanalla (2v 5kk) on ollu jonkin aikaa joitain haalareita ja hyvin on pottailu sujunut, ei ole tullut Janan mainitsemia vahinkoja. Ainoa "ongelma" on, että haalari tuppaa jäämään potallakäynnin jälkeen pois. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...