torstai 6. tammikuuta 2011

Tänään lähti kuusi...

, koska on loppiainen ja tilalle tuli jotakin keväisen vihreää.

Niin pitkään on pitänyt toteuttaa kesäpaita, jossa on vihreä pohja ja punainen mansikka. Monen blogissa olen sen ihanan väriyhdistelmän nähnyt ja nyt viimein sen sain aikaan meillekin. Tosin en kesäpaitana vaan velourmekkona.

Kaava oma leikkely tytön vanhaa mekkoa mallina käyttäen, brodeerauskuva taitaa olla Lynnie pinnien ja tietenkin brodeerauskone yritti sen tuhota =/. Oliskin varaa uuteen parempaan koneeseen, saisi tehtyä kunnolla eikä tarvis pelätä, että vaate menee pilalle. Kyllä tätä nyt pitää eikä käytössä haittaa, mutta mansikan kara ei ole ihan siisti...plaah.Velour on kestovaippakaupasta ja pakko hehkuttaa toimitusta! Tasan vuorokaudessa meidän lähikaupassa, kun valitsin matkahuollon toimitustavaksi. Ja mitkä värivalikoimat siellä on veloureja!!

Otin muutamia kokeeksi, hempeitä keväisiä värejä:


Ylhäätä alas:

vaalea lavanteli
hiekka
farkku
vedensininen
oliivi
lime (mistä tein jo tuon mansikkamekon).

12 kommenttia:

Lumikettu kirjoitti...

Onpas kauniit sävyt veloureissa!

lallatilaa kirjoitti...

kivoja hempeitä värejä!..meinasin myös tänään tilata, mutta harmittavan isot postikulut... miksiköhän he ei voi lähettää 8,50 postipakettina?

dibsukka kirjoitti...

Minäkin harmittelin isoja postikuluja.

Kangastukussa on myös upea valikoima veluureja, joten sieltä tilaan kun tarvitsen:) Jään odottelemaan mitä saat kankaista tehtyä. Eilen esittelin omat ostokseni kangassaralla ja siellä sanottiin samaa, siispä tuumasta toimeen.

Riikka kirjoitti...

Lallatilaa: Mä joskus sitä kysyin, mutta en muista nyt vastausta =O. Muistaakseni ne oli joskus enemmänkin...vai muistanko väärin, nyt ei kuitenkaan tuntunut niin pahalta tuo 12,50€, kun tilasin paljon kangasta.

Dipsukka: Kangastukussa on myös tosiaan, mutta siellä on se metriraja =/, jos nimittäin tilaan metrin niin aina jää hukkaa, jolle ei löydy käyttöä.
Kävin katsomassa sun ihanat kankaat!! Punahilkkaa minunkin on pitänyt...

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka ihanan värinen mekko. Taitaa todellakin olla jo kevättä rinnassa ja mielessä kun nuo keväiset värit ja kuviot sykähdyttää!

Sani kirjoitti...

Ihana mekko :)
Kestov.kaupasta minäkin veloureja tilasin jo senkin vuoksi että laatu on hyvä, pyseyneet pesusta toiseen ja kuivausrummutuksista ihan superhyvinä. Ja todellakin nopea toimitus.
Eikö k.tukus ole kalliimpi metrihinta?!
Ja metristä jaa yleensä aina sellasia hukkapalaloja...
isot toimituskulut miinus.
Pelvelu ollut aina hyvää :)

Riikka kirjoitti...

Sani: No sinähän se olitkin kuka näistä veloureista vinkkasi blogissaan. Kiitos! Tosiaan kangastukku on kalliimpi, ainkakin nyt kun nämä oli alessa ;).

Kristiina kirjoitti...

Mekko on ihanan raikas!!

ja kiitos kun vinkkasit velourien ostopaikoista, olen miettinytkin mistä saa tilattua laadukkaat velourit..

Tiia kirjoitti...

Ihana mekko tuli, itellä oli tänään mielessä mansikkaa aplikoida, mutta tittidii kone sano ittensä irti, niin en edes alottanu.
Mä kanssa ihastelin kestovaippakaupan veloureja, mutta se toimituskulu juttu muakin vaivaa, kun tosiaan on aika suolanen verrattuna muihin. Tai pari euroa sinne tännehän se on, silti vaan ihmetyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko! Mikä brodeerauskone sulla on? Itselläni on kokemusta vain husqwarnasta ja hyvin ovat pelittäneet. Joulun alla ostin Rubyn mutta en ole vielä brodeerausta kokeillut mutta ompelee kuin unelma.

Riikka kirjoitti...

Husqvarna, muuten ok, mutta paksuja kohtia ei ompele eikä kirjo. Tuossa mansikassakin karan ja mansikan päällekkäin menevä osa tökkii =/.

Tanja kirjoitti...

Todella hieno mekko!!! Tykkään : )!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...