tiistai 11. tammikuuta 2011

Limited edition velour

Ikasyrilla oli tätä, (saattaa olla vieläkin) aaltovelouria rajoitettu erä, joten piti sitä kokeeksi pätkä tilata.

Meandin velourlegginsit on kivan malliset meidän 2-vuotiaalla, joten tein suoraan niistä kopiokaavan (98/104) ja legginsit. Nyt vaan mietin näille yläosaa...minkä sinä laittaisit? Yksivärinen paita?

Entä olisko kiva keväällä sellainen liivi, kuin uusimmassa ottobressa, tästä samasta velourista? Ja sen alle paita... Kerro mielipide ja auta!Nämä on käytössä meillä vielä lahkeensuut käännettynä, jolloin lahje on yhtä liekkiä enemmän kuin aaltoa, kun värit on noin keltaoranssit.Mietin tätä velouria, että tämä on varmaan sellaista, että osa tykkää, osa ei. Itse toisaalta en, mutta näin legginseinä tulee mieleen molokidsin värikkäät vaatteet ja ne taas on kivoja.

11 kommenttia:

Lumikettu kirjoitti...

Muhun ei niin hirveästi iske hurjan värikkäät, joten laittaisin paidan, jossa hihat olisi yksiväriset esim. punaiset.

Lumikettu kirjoitti...

Ja en sitten voinut lukea kunnolla...Tai ymmärtää lukemaani *silmienpyörityshymiö* Eli olisin tehnyt tuosta kankaasta paidan, jossa yksiväriset hihat, mutta noiden legginssien kanssa tosiaan tekisin yksivärisen paidan. Kuvio on aika vahva, joten voisi tasapainottaa. *menee nyt häpeämään*

Tiina kirjoitti...

Juu kyllä yksiväristä laittaisin varmasti yläosaksi, sen verran vilkas tuo kuosi on. Nappaisin tuosta velourista jonkun värin yläosaan. =)

Iitsu kirjoitti...

tämä kiittää leggarihamosesta :) juuri sellainen kun odottettiin! ja yksivärinen paita - leggarista joku väri.

Sarita kirjoitti...

Yhdistäisin tuohon yläosaksi tuon tummimman raidan värisen (onkos se tumman lila?) yksivärisen paidan.

Tiia kirjoitti...

Mä oon sen verran värihullu, että liivi samasta velourista menis vielä ihan hyvin! Ja sitten vaan yksivärinen paita alle :)

-Hanna- kirjoitti...

Mun mieleen olis eniten yksvärinen turkoosi tunikamekko noiden leggareiden pariksi...

TanttaRalla kirjoitti...

Aika räväkkä väritys, joten laittaisin yksivärisen (joku väri housuista) tunikan seuraksi. Tunikassa vois olla vaikka jokin yksinkertainen aplikaatio, jonka väri myöskin olisi housuista otettu...

Ansku kirjoitti...

Liivi voisi olla aika kiva tuosta velourista. Jos vaikka muu vaatetus olisi suht neutraalia väreiltään, esim farkut ja yksivärinen paita. Mietin itsekkin pitkään tilaanko vai enkö, mutta jätin sitten tilaamatta. Näyttää se kyllä tosi pirteältä leggareissa :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteista! Itseäni edelleen mietityttää se liivi, ehkä teen sen, jos ehdin tai sitten paidan tai molemmat...

Lumikettu: Heti pois häpeämästä, kun ei ole syytä!!

Iitsu: Kiva kun se on jo perillä! Ajattelin, että tänään =).

Haau kirjoitti...

Minä olen yksi niistä, joihin tuo kuosi ei iske. Mutta jonkun yksivärisen tunikan kanssa (resorit kuitenkin eri väriä kuin itse tunika) vois olla kivatkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...