maanantai 31. tammikuuta 2011

Maanantaihaasteeseen

Tämä käy hyvin Paapiin maanantaihaasteeseen! Eli ommella jostakin kauan kaapissa olleesta kankaasta jotakin hyödyllistä.

Tälläinen trikoo osui silmiin kangaskaappia penkoessa. Ostettu EK:sta keskimmäiselle tytölle ehkä 5v sitten. Se jäi pian liian vauvamaiseksi (yhdet ulkohousujen vuorit siitä tein). Nyt se meinasi jäädä jo kuopuksellekin vauvamaiseksi, mutta vielä ehdin ajoissa ja nyt sitä ei enää ole.

Unisia Hali-nalleja.Yöpuku tuli ja ihan tarpeeseen.Housujen mallia kehittelin leikatessa ja ommessa, tarkoituksena tehdä trikoo mamelukit. Trikoo on Marimekon. Pitkästä aikaa kokeilin rullapäärmettäkin, harvoin viitsin vaihtaa saumurin asetuksia sitä varten mutta tälläkertaa kokeilin. Rypytyksen tein framilon-nauhalla.Paita on ihan perus raglan.
Sovituskuvat ei oikein nukkumaanmennessä onnistuneet, ainakaan niin, että malli tulisi esiin...7 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Hieno setti tuli. Ihanat nuo mamelukit :)

Sani kirjoitti...

Mulla jääki haaste täl viikol välin, meni vk.lop. kankaanpaino harjoittelussa :D
Tosi kivaa kangasta ja kiva yöpy tuli :)

kewa kirjoitti...

Oikein suloinen setti!

Sannu kirjoitti...

Tosi kiva setti! Kangas on oikein suloista ja pöksyt ihan ylisöpöt!

Niinu kirjoitti...

Onpa ihanaa kangasta!
Se voi kyllä olla että on tietty ikä milloin jokin kangas on liian lapsellista,mutta sitten kun vähän kasvaa alkaa taas kaikki "lapsellisuudet" kiinnostaa;) Teini-tytöt(ja äidit!) tykkää pehmoleluista, kovat jätkät lukee sarjakuvia jne...

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi söpö! Kiva, että saat vanhoja kankaita pois kaapista. Se piristää aina kummasti! (kun tietää että voi taas hankkia uusia....) ;)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

kiva yöppäri..hienot lahkeet..pitäs joskus kokeilla.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...