maanantai 24. tammikuuta 2011

Peurapaita tähtineen ja Iines pilkkuineen

Tälläinen yhdistely koossa 140cm. Tuli aika leveä omalle tytölle, mutta koon puolesta saakin olla sopiva ensi syksynä ;), eli tosi ajoissa taas mietin kouluvaatetta.

Tässä on yhdistetty Eurokankaan peura/kauris/hirvi...mikä onkaan trikoota Jny designin tähtiin. Aika kivan hempeä, en viitsinyt edes resorivärillä "sotkea" vaan laitoin kaapista löytynyttä retroresoria jostain vuodelta 80 varmaan. Hassun väristä tämän päivän väreihin verrattuna, ei oikein persikkaa eikä vaaleanpunaista, jotain siltä väliltä.
Ja pikku-Iines tilauksesta, tällä kertaa nauhoilla. Näitä on tilattu lkäytettäväksi sen uuden Cupcaken kanssa, sen ihanan vaalenapunaisen pilkullisen ;).


4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kivaa tuo peura kangas, tuntuu että aina kun käyn EK:ssa niin sielä ei ole mitään kuosillisia kankaita, vaan niitä raidallisia ja yksivärisiä.

TanttaRalla kirjoitti...

Ihanaa peurakangasta! Olisi ollut tosi namu myös ruskeiden tähtihihojen kanssa:)

Riikka kirjoitti...

Tanttaralla: Niin olis! Tai mustien...tyttö olis tykännyt. Mut täytyi kankaiden tuhoamisen yhteydessä laittaa tuota mitä oli ;)

Itse näin tätä ensin jonkun blogissa ja monta kertaa kävin EK:sa ennen kuin osui kohdalle. Ei laadultaan kovin hyvää, mutta kivan näköistä kyllä.

Erja kirjoitti...

Kiva paita ja pipo on vallan syötävän suloinen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...