maanantai 3. tammikuuta 2011

Neuvolakortin kansia taas pitkästä aikaa

Parit neuvolakortin kannet sain tehdä ja itse päättää kankaat, ohje oli et kaikki käy =). Tälläiset tuli.






Ja neulottukin on sohvahetkinä, yksi tälläinen taas...harmaa vaaleanpunaisella napilla tällä kertaa. Mietin, että kun seitsemän veljestä langasta tulee tälläinen, kun käytän 3,5mm puikkoja. Niin mitä jos teen Novitan Nalle langasta kevääksi ohuemman tälläisen, niin miten saan saman koon? Osaanko joku neulojaguru sanoa, mitä puikkoja pitäisi käyttää tai miten muuttaa silmukkamääriä...olisin kiitollinen avusta =).



Loppuun huutisHUOMI! Nyt on laitettu meidän viimekesän vaatteet pakettina myyntiin, paljon nextin vaatetta ja tietty Seliat seassa. Monta pakettia vaatetta läytyy ja sivupalkista pääsee suoraan ostoksille.

2 kommenttia:

Susannafin kirjoitti...

Laske tosta piposta, että paljonko sulla on silmukoita kymmenen sentin leveydessä ja korkeudessa. Kannattaa pingottaa vähän ja vaik neuloilla kiinni silitysrautaan. Sitten teet nallesta mallitilkun minkä olis hyvä olla vähän isompi, vaikka 12x12cm. Ja pingotat sen samalla tavalla, ja mittaat. Ja sitten vaan lasket ohjeeseen muutokset. Tätä mä en sit enää osaakaan selittää, lyhyt matikka ja sillai, mä aina vaan jotenkin suoriudun näistä :) Mut varmaan ymmärrät mitä tarkoitan?

Riikka kirjoitti...

Kiitti Susanna! Eli vähän vaatii viitseliäisyyttä ;), onkohan mulla sitä...
Mutta siis kyllä ymmärsin, onneksi kevät ei ihan vielä kolkuttele...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...