sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Kohti kesää

Iso kasa jotakin, mitä tarvittiin kesäksi.
Välipaivinä innostuin siivoamaan kaappeja ja tutkimaan mitä löytyy kesäksi ja mitä puuttuu. Vaatteissa ei oikeastaan mitään puuttunut, kun kuopuksen varastoja tutkin, mutta kun mietin millainen kesä on tulossa niin jotain kuitenkin...nimittäin vaippa jää kesällä lopullisesti pois ja koska varastoissa paitoja on alaosia enemmän, niin....Siinä on siis pino helposti puettavia ja osa hieman imukykyisiäkin (froteeta) shortseja. Idea malliin Täältä.
Kaava oma ja näihin sai kivasti kaapista käytettyä kaikkia kivoja kankaanloppuja, mitä ei ollut raaskinut poiskaan heittää.Ensin oli idea tehdä vain froteisia, sen imukyvyn vuoksi (niin siis hyvä huomio tuli kommentteihin...en luule, että ne pitää sitä koko pissaa...mutta ees toimii sitten kuivusrättinä =D...tai jotenkin...). Niitä kolmet.


Sitten trikoisia, kun niitä oli kivoissa väreissä kaapissa...niitä kolmet.Collegea...parit. Nuo lilat menee oman maun rajoilla, jo vähän liian retrot...Ja vielä parit lisää.... Kymmenet shortsit tuli yhteensä, vaikka ajatus oli muutamilla täydentää kesävaatevalikoimaa. Mutta olen kyllä näihin tyytyväinen, malli on kiva ja helppo lapsen itse pukea. Toisaalta malli on sellainen, että hoikalle lapselle nämä saattaa mahtua kolmekin kesää.Useimpiin käytin vielä nauhanpätkiä koristeeksi. Näistä punaraidallisista tulee kik kid vaatteet mieleen ja nistä kovasti tykätäänkin.Takana kaikissa Selia merkki, pieni sellainen. Mitkä on sinusta eniten kesän mieleen tuovat tai muuten kivoimmat?
Itsellä ne on jommat kummat punavalkoraitaiset...hmmm...vaikea valita ja kesällä sen vasta näkee mitä tulee käytettyä. Ainakin näitä heitellään äitin käsilaukkuun ja autoon ja muualle missä vaihtohousuja voi kaipailla...Olipas niiden ompelu aikamoista lankojen vaihtelua, kun oli niin erivärisiä resoreita. Mutta tällä kertaa se oli ihme kyllä oikeastaa mukavaa!

Tänään on urakkana täydentää huutista, parit talvijutut jo laitoinkin, kesäistäkin tulossa ja monta vaatepakettia...seurailkaa.

9 kommenttia:

lallatilaa kirjoitti...

Vautsi! Nuo yläkuvan keskimmäiset on mielestäni kivoimmat, mutta kaikki kyllä kivan värikkäitä. Tuollaisia pitäisi itsekkin ommella, josko meilläkin päästäisiin kesällä vaipasta pikkuhiljaa eroon, ainakin päivisin. Kovat pottatreenit parhaillaan menossa 1,5 vuotiaan kanssa :)

aeno kirjoitti...

Ehdottomasti puna-valkoiset, koska raidat (varsinkin valkoinen-jokuväri) on raikkaita :D
Hyvännäköinen malli. Kunpa vielä saisin tyttären pitämään shortseja...

Sarita kirjoitti...

Mua jäi hymyilyttämään tuo froteen imukyvyn miettiminen, meillä ainakin lapset tekee niin jättimäisiä pissoja että siitä ei olisi mitään hyötyä jos pissavahinko sattuisi. :p Pitänee siis olla onnekas ettei vahinkoja ole ensipäivien jälkeen enää sattunut (meillä siis juurikin vajaa kuukausi sitten poika 1v11kk jätti vaipat, ajankohtainen aihe täälläkin siis).

No mutta palatakseni varsinaiseen aiheeseen, mun ehdottomat lemppari oli vaal.pun. + lime värinen sekä froteisista keskimmäiset (ruskea, pinkki, valk). Kiva näköinen shortsimalli, voi kun oppisi itsekin jossain välissä tekemään tollaisilla kanttausnauhoilla jotain, ne tekee vaatteisiin kivan yksityiskohda / huolitellun ulkonäön.

Vekarana kirjoitti...

Ihanan näköisiä! Mun suosikki on tuo puna-valkoraidallinen ihanan raikas! Kesää odotellessa :)

Inkeliina kirjoitti...

Minä tykkään noista ompuista (kiva idea tehdä erilaiset lahkeet) ja punavalkoraidallisista. Kivan mallisia!

AnniKa kirjoitti...

Voi kun ihania! Sinähän jaksat jo tähyillä kesä vaatetusta. :)
Ihania sortsi-pöksyjä! No, mieletön työ vaihtaa lankoja.. Nostan hattua! Ja monen väristä kanttia leikata!? Huh huh! :)
Jos kivoimmat täytyy valita, niin lilat ja sitten puna-valkoraidalliset.

SatuK kirjoitti...

VAU! Puna-valkoraitaiset on munkin suosikit.

Erja kirjoitti...

Oletpas ahkeroinut! Niin siistiä jälkeä ja iloisia värejä.

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun ihania,siis niin ihania :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...