tiistai 6. syyskuuta 2011

Linnanneitomekko nro 2

Nyt tein tämän talvimallin mekon, mitä suunnittelin jo silloin, kun tein sen vaaleanpunaisen version kesällä.

Tämän kankaan olen saanut lahjoituksena, kiitos kovasti siitä Nipsulle! Materiaali on jotain (villa)sekoitetta ja sopii hyvin kylmien kelien mekkoon.


Seuraavassa sovituskuvat, sopivan reilu on vielä eli talven juhliin saadaan mekko päälle. Harmaalla mennnään siis tänäkin vuonna.


Sattui vielä kirppiksellä vastaan suomalaisen ompelimon tuote, pikkusiskolle saatiin siitä samaa väriä oleva juhlamekko. Viimetalvena ostetut harmaat bolerotkin toivottavasti mahtuvat edelleen, mutta isoimmalle tytölle uupuu vielä siis ainakin alaosa, ellei koko mekko. Ja kengät kaikille! Mutta ajoissa tässä taas ollaan, jos joulua ajattelee...


7 kommenttia:

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Nyt kolahti meikäläiseen - olipa kauniita.

Onko Suomessa hengissä vielä ompelimo? Minkäniminen?

Riikka kirjoitti...

Ei taida olla hengissä =/. Bewetalla oli loppuunmyynti joitakin vuosia sitten eli tämä kirpparilta löytynyt on jo vanhaa mallistoa...

Riikka kirjoitti...

Korjaan...löytyi heidän nettisivut ainakin vielä. Tosin siellä viimeinen mallisto 09 vuodelta.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Mä oon nähnyt sen Bewetan siinä Elon kauppakeskusta (missä on HH-kangas) vastapäätä mut en ole käynyt. (kävin silloin tällöin kun se vielä oli Härmälässä mutta öh..ne vaatteet ei ihan iskeneet)

Toi linnanneitomekko on kyl yksinkertaisen kaunis. Tykkään kyllä monesta tyylistä mutta ehkä eniten tällaisesta harmonisesta.

Riikka kirjoitti...

Minäkin kävin siellä vanhassa liikkeessä ja siellä oli sen ompelimon loppuunmyynti. Onkohan sitten enää vaatemyyntiä Elossa?

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ompelimon loppuunmyynnissä mäkin kävin mutten sieltäkkän kauheasti mitään löytänyt.. En yhtään tiedä onko Bewetalla mitään myyntiä vaiko ei.

Niina kirjoitti...

Kaunis mekko, voi kun itsekin olisi joskus näin ajoissa joulujuhlavaatteiden kanssa, ei tarvitsisi paniikissa jouluviikolla niitä metsästää/ommella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...