lauantai 10. syyskuuta 2011

Kangasvaihtareita

Vietettiin kaverin kanssa "kankaista höpötys iltaa" ja kyllä meni aika liian nopeaan! Täytyy tehdä se uudestaan!

Siinä samalla sain tutkia kaverin ylimääräisiä kankaita, hänen lapsensa kun ovat jo isompaa kokoa eli vanhempia iältään, niin joistakin paloista riittää vielä meidän neideille vaatteeksi asti, vaikka heille ovat pikkupaloja. Kiitos!

Näistä  metsolan joustofroteista tein paidan ja legginsit koossa 110/116. Seuraavassa kuvassa ne ovat keskellä meidän eskarilaisen päällä ja olivat kyllä jo "hieman" pienet hänelle, mutta yhden esikoulupäivän hän niitä piti. Tänään sitten olivat kuopuksen päällä (muut kuvat). Hänelle ihan ok kokoa, mutta kasvunvaraakin kyllä vielä on.

Jotain uutta piti taas kokeilla ja ne oli nuo "sääripaikat". Paitaan en keksinyt sopivaa aplikointikuvaa niin housuihin lisättiin paikoilla vähän samaa keltaista kuin paidan kukissa. Legginseissä on myös kääntövarat lahkeensuissa ja paidassa pitkät resorit.
Ja lopuista vielä yksi vauvalahja pipo ja lapas-setti. Taas näitä ommellessa sen huomasi, kuinka joustofrotee, etenkin tälläinen hyvälaatuinen on vaan se mun suosikkikangas....ja velour myös =).

8 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Voi kuinka ihana setti!!!
Mullakin on tuota punasta hippietä vaikka kuin paljon jäljellä...haalarithan niistä jo tein(kesähaalarit lyhkäsillä hihoilla) joten tunika talveen vois olla kiva. Kiva on tuo malli. Ihanan raikas kokonaisuus!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivannäköinen setti! Aina ei välttämättä tarvitsekaan mitään kuvaa. Keskenään mukavasti yhteen sopivat kankaat, näyttää tosi hienolta.
-Nina-

Sannu kirjoitti...

Tosi kiva setti!

Erja kirjoitti...

Näyttääpäs kivoilta! Ja hyvä että paloille tuli hyötykäyttöä. Tykkään kovasti paidan pitkistä resoreista, tulee erilaista ilmettä.

Sarita kirjoitti...

Ulkonäöltään tuo on kyllä tosi ihana kangas, itse vain vihasin sen ompelemista (tai siis saumurointia) kun sitä sotkua tuli aivan järjetön määrä... :p Ei varmaan haittaisi jos olisi erillinen ompelutila, mutta itse ompelen olohuoneessa niin se sotku leviää siitä kaikkialle!

Manda kirjoitti...

Aivan ihanat! Niin raikkaat värit ja nätit mallit. :)

Tiia kirjoitti...

Mä tykkään kanssa froteesta, se pysyy käytössäkin parempana kun moni trikoo, toki on poikkeuksia.

Yksinkertainen on useimmin kaunista :)

Caorann kirjoitti...

Aivan ihanan pirteä setti! Ja edellisen postauksen mekko myös. Punainen viehättää minua tällä hetkellä tosi paljon sekä pojan että tytön vaatteissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...