torstai 8. syyskuuta 2011

Lapsuus-mekko

Sain pyynnön tehdä mekko pienelle kesällä syntyneelle tytölle, toiveena kirkkaanpunainen väri ja retrokuvio. Mekon tuli olla mahdollisimman monikäyttöinen ja siinä onnistuin mielestäni hyvin. Syntyi mekko nimeltä Lapsuus.

Mekko on mekko 62cm lähtien, seuraavassa kuvassa 60cm pitkän nuken päällä. Ja vieressä oman reilun metrin mittaisen kuopuksen päällä tunikana.
Samat kuvaukset koosta mallinukkien päällä, kokoero ei näissä vain niin hyvin erotu, mallinuket ovat eri kokoiset kuitenkin. Mekon olalla on kolmet säätönapit eli siinä se "juju".Mekko on trikoota, tämän voi tehdä myös puuvillasta, mutta kun vauva oli kyseessä niin trikoo on mukava päällä. Helmassa rimpsu.

Oma tyttö seuraavissa kuvissa sovitusmallina ja hän oli kovin onnellinen...luuli tietenkin saaneensa uuden vaatteen...6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Olipas onnistunut malli! Kiva kun on pitkä käyttöikä.

Iita kirjoitti...

tämähän on suorastaan nerokas! Lapsi voi tuplata pituutensa ja vaate on edelleen sopiva =D

Mari kirjoitti...

Aivan upea! Hienosti istuu päällä niin mekkona kuin isommalla tunikana. Tämä on siis ihan oma kaavasi? Huikean hyvä :)

Tiina kirjoitti...

Tytöille nuo mekot/tunikat on käteviä, kun menevät pitkään. Pojille taas vastaavaa ei ole. Neuloin kesällä pari lyhythihaista neuletakkia neidille, koska ilman hihoja käyttöikä on paljon pitempi. En olekaan muuten ehtinyt päivittää niitä vielä blogiin, taitaa se viimeinen nappi vielä puuttua...

Mistä muuten tuollaisen vähän isomman nuken voisi ostaa? Laitan neidiltä joitakin nyt pieneksi jääneitä talteen nukkeleikkejä odotamaan. Isokokoinen nukke vielä tarvitaan. Babyborn on hieman keskonen verrattuna 60cm vaatteisiin. Isommalle nukelle voisi ostaa kirppariltakin jotain vaatteeksi...

Sannu kirjoitti...

Loistava idea! Ja kivan näköinen.

Riikka kirjoitti...

Tiina: Tuo on minun vanha nukkeni, muistelen että siihen aikaan kaikki nuket oli tuota kokoa. Nykyään on nuo Beibbarit ja Baby annabellet paljon pienempiä. Kirpparilta voisit löytää, kesällä näin parikin 70-luvun nukkea myynnissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...