perjantai 2. syyskuuta 2011

Pöytäliinasta hame


Kiertelin kirpputoreja tarkoituksena löytää päiväkotisaappaat, sellaiset ok-kuntoiset, jotka voisivat olla aina päikyssä. No ei löytynyt mitään! Paitsi sitten erään päydän päällä neliön muotoinen pöytäliina, jonka kuvio oli kuitenkin pyöreä ja värit ihan meidän neidille sopivat.

Hintaan 2,90€ tahraton liina pääsi mukaan ja siitä tuli tuo hame. Piti tehdä samalla tutoriaali, mutta se jäi...olisiko ollut tarvetta?

Leikkasin liinan pyöreäksi, leikkasin keskelle pyöreän aukon ja siihen vyötäröresori kiinni. Helman kanttasin vinonauhalla. Siinä se, nopea homma.

9 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

Kiva mekko, tarkoitus on ollut kanssa tehdä pöytäliinahame, mutta, kun en löydä pöytäliinaa. :)

Saanko kysyä, miksi teet noin korkean resorivyötärön? Pysyykö resori paremmin napakkana ja vaate päällä? Mä en tykkää laittaa kuminauhaa resorin sisään, kun se tuntuu aina kääntyvän kierteelle pesuissa tai ainakin taitteelle, eikä ole sitten kovinkaan kiva, olisikohan tuo ratkaisu mun ongelmaan, kun resori tuntuu aina vähän löpähtävän käytössä ja pesuissa. Mulla kun oli hyvin kapoisat lapset... Tai sitten pitäisi vaan tehdä reilusti napakka vyötärö, nimim. eilen tein kaavan ohjetta 6cm lyhyemmän vyötärökaitaleen ja napakampi sais ehkä olla... (Resorini ovat napakkaa ja niissä on seassa kyllä jotain lucraa tai elastaania tai vastaavaa...)

Sanna kirjoitti...

Vau mikä kangas!

Hanna kirjoitti...

Hieno! Ja kaikki ohjeistukset aina erittäin tervetulleita! Englanninkielinen ohjeistus tällaiseen löytyy jostain, en muista vaan mistä.. muistan vain joskus sellaista katsoneeni! ;)

Riikka kirjoitti...

Sannu:Öö...en oikeastaan tiedä. Ihan fiiliksen mukaan ja nyt tämä on ollut vähän "muodissa". Tyttö kyllä itse tykkää eikä anna päällä kääntää resoria kaksinkerroin. Hän on kanssa hoikka ja "viluinen", kaipa se on mukava ja lämmin selässä tuo pitkä resori. Kuvassa näkyykin, että tuo resori on jopa vähän liian tiukka mallinukelle, juuri sain sen nuken päälle mahtumaan.

Hanna: Niin mä vähän ajattelin, että luulisi jossain tälläisen ohjeen jo olevankin...

Erja kirjoitti...

Ihanat värit!

PikkuHoo kirjoitti...

Ui mikä ihana kuosi kankaassa ja näpsäkkä hame.

Koo kirjoitti...

Nätti hame ja ihan huippuihana tuo kangas!!

Tea kirjoitti...

Heh, arvaa mitä! Mulla on ihan sama kirpparilta löydetty pöytäliina, tosin keltasella pohjalla noi kukat, odottelemassa vyötäröresoria ja kanttausta kaapissa. Jos sitten vaikka ensi kesäksi tulis valmiiksikin.

SatuK kirjoitti...

Mä ostin juuri samanlaisen liinan Huutonetistä. Hassua, tämä on jo toinen kerta muutaman päivän sisään, kun näen saman liinan muokattuna jossain käsityöblogissa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...