sunnuntai 4. syyskuuta 2011

"Neuletakki"


Uusimmassa (lasten) Ottobressa oli tämä neuletakin kaava, sitä piti saada kokeilla. Kaapissa ei ollut mitään sopivaa neuosta ja Triteksissä käydessä muistin katsella paloja sillä silmällä olisko niissä  mitään.

Tätä harmaata otin palasen (n. 3€) ja siitä tein kokeilutakin. Malliin pitäisi olla joustavampi kangas, muuten malli on kiva. Ommellessa harmaa alkoi näyttää liiankin harmaalta, joten siksi nuo punaiset napit. Ompelussa on yksi kivoimmista puuhista nappien valitseminen. Itse teen yleensä niin, että ompelen vaatteen ja sitten lopuksi vasta alan miettiä nappeja. Niitä on tuolla varastoissa senverran, että pyrin siihen, ettei niitä osteta vaan aina löytyy jotkut sopivat.

Tätä takkia voi nyt sitten pitää noiden aiemmin valmistuneiden punaisten collareiden kanssa tai vaikka noiden kuvassa sattumalta päällä olleiden joustisleggareiden kanssa.

Muistakaa arvonta! Laitoin tuohon sivupalkkiinkin linkin sinne, niin löydätte helposti, jos ette vielä ole osallistuneet.


5 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Onpas mukavan näköinen takki.

NorppaStiina kirjoitti...

Todella kiva! Mäkin olen katsonut tuota kaavaa sillä silmällä mutta omaan silmään ei taskut oikein iskeneet. Mutta voihan niitä muuttaa. Nuo punaiset napit piristävät iloisesti!

Hilduli kirjoitti...

Hauska nähdä tämä malli toteutettuna. Meillä ei vielä ole sopivaa käyttäjää, mutta laitetaan korvantaakse.

Sanna kirjoitti...

Hieno! Meilläkin vielä puuttuu tytöistä useampia senttejä tähän kaavaan. Mutta jospa tämä joskus pääsisi toteutukseen.

kiala kirjoitti...

Tosi söpö takki!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...