keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tennarituunaus

Tytön tennarit alkoi näyttää tältä =/. Lähinnä siis nauhat on kärsineet ja niitä oli vaikea saada rusetille. Jäivät kaappiin......kunnes tuli postissa joku (?) mainos, missä näin virkatut kengännauhat. Tyttö valitsi harmaan värin ja nopeasti tuollaiset virkkaa! Viiden minsan homma, kannattaa kokeilla =).Mies sanoi, että mikset laittanut niihin jotain koristetta ja siitä lisäidea ja nauhanpäähän kukkia virkkaamaan. Laitoin kukat vain nauhan toiseen päähän, että saa nauhan pujotettua helposti pois kengästä tarvittaessa.


Vóila!Vielä toinenkin tuunaus. Tyttö tuli kesällä mummolareissulta päällään risa, likainen ja liian iso mekko. Aika kamalassa kunnossa oli, mutta silti tytölle mieleen. Olihan se vaaleanpunainen. Kuvasta ei varmaan näekään koko kauheutta...
Ennen:Jälkeen:


Helma kavennettu (että sai tahraosat roskiin, rypytetty uudelleen kiinni yläosaan, rusetttinauhat korjattu ja mekkoa lyhennetty (niitä tahroja leikellen pois). Viimeiset pistetahrat peitin velourkuvilla, sydämiä mekon edessä. Ja kaappiin odottamaan ensi kesää!

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mä koitin puhelimella kommentoida pitkät pätkät mut eipä antanu kommentoida :/

Mutta lyhkäsyydessään tuli ihanat tennarit tuunauksella :)

Miina. kirjoitti...

Tosi kivat nauhat kyllä! :D Minäkin törmäsin siihen lehteen, mut eipä oo tullut koskaan mieleen! Nyt pitää metsästää nauhakenkiä! ;)

Kristiina kirjoitti...

hei, tulipa tennareista hauskat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...