perjantai 6. elokuuta 2010

Hellettä vielä luvassa

Viikonlopuksi on luvattu hellettä =), jopa +35 astetta. Äkkiä siis vielä yksi helletoppi itselle, vaikka se ei muuten ompeluvuorossa ollutkaan. Sain kummipojan vanhemmilta kivoja kirppistuliaisia eli kankaita.

Tämän topin kangas oli yksi niistä ja ihan just mulle sopivaa. Tosi joustavaa ja mukavan tuntuista, sopii hyvin tälläiseen tuubitoppiin. Pitkä ja kapea malli, kaavaa otin Onlysta ostetusta suosikkitopistani. (Pahoittelen kameran linssissä olevaa tahraa).Takaa vähän tuollainen painijanselkä, ei kuitenkaan niin kapea.
Samoissa kangastuliaisissa oli tämäkin herkku, Taitoo collegea. Ja tosi kiva, kun vanha tuotelappukin oli mukana. Aikoinaan maksanut siis 86mk/m. Näitä Taitoo-kankaita ei taida enää mistään pakalta saada (?).5 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Mulla on pinkka nuita vanhoja muotimuksuja niin niissähän suuri osa kankaista on juuri taitoo kankaita. Mullakin on jotain taitoon kankaita mitä oon tädiltäni saanut. Kivan näköien toppi ja kangaskin kuosiltaan nättiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauhavan Kilokankaassa näkyi olevan vielä vajaa vuosi sitten aika paljon Taitoon kankaita. Muutenkin poikkeamisen arvoinen kangaskauppa. Nimim. Toiset vierailee museoissa, toiset kangaskaupoissa matkoillaan...

Erja kirjoitti...

Onpas kivat tuliaiset ja nätti toppi.

Minna kirjoitti...

Mulla on muutamia taitoon kankaita ja resoreita jäljellä. Joskus ompelin niistä paljonkin. Tykkäsin laadusta, colleget kivan ohuita ja kankaita oli helppo yhdistellä toisiinsa. Kangasalalla oli tehtaanmyymälä, josta sai vähän halvemmalla. Myöhemmin myymälä oli Tampereen keskustassa. Siellä oli myynnissä Taitoo lastenvaatteitakin.

Muistelen myös nähneeni jossain kangaskaupan alahyllyllä näitä kankaita eli vanhoilta jälleenmyyjiltä saattaapi löytyä.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kangaskauppavinkeistä!

Harmillisen kaukana tuo Kauhava, varsinkin kun kesäreissut on jo ajeltu ;). Ehkä ensikesänä sitten sinne!

Kangasala olis lähellä, mutta silloin, kun siellä vielä oli myymälä ei lastenvaatteet olleet ollenkaan ajankohtaisia ompeluita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...