tiistai 31. elokuuta 2010

Kuva-arvoitus

Muissakin blogeissa olen nähnyt kuva-arvoituksia...mikäs se tämä on? Tiedän, että täällä käy ihmisiä, jotka tietävät heti, mutta osalle voi olla oudompi juttu, itsellenkin olisi ollut aiemmin ;).
Seuraava kuva jo helpottaa; jotain minun korvilleni:
Katselin blogeissa kauniita neuleita koirille ja selvisi sekin, että Kiinanharjakoirien korvat palelevat pakkasilla ja monet käyttävät pipoa. Sellainen sitten neulomaan jämälangoista ja tässä tulos. Ihan ok.

Ohje täällä, tuosta muokattu.
Jos joku innokas haluaisi neuloa villahaalarin kokoa kiinanharjakoira, niin ota yhteyttä sähköpostilla hintapyyntöineen, vaihtaritkin käy!

7 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Ihana :-D

PaaPii kirjoitti...

Voi söpöä pientä :)

Katja kirjoitti...

Toisesta tuli oikein suloinen! :)

Kati kirjoitti...

hihiii, just tänään katoin tuota ohjetta ja ajattelin Toivolle neuloa samanlaisella langalla kuin neulepaidan :)

Kerttu kirjoitti...

Voi ihana :)

Sannu kirjoitti...

En olisi kyllä ikuna arvannut! :)

Oletko kokeillut, suostuuko koiruliini käyttämään neulehaalaria? Silloin kun neulominen oli minulle pakkopullaa, neuloin koirallemme villatakin, jota ryökäle ei suostunut pitämään, kun kutitti, joutu koko ajan pyörimään maassa. Tosin meidän koira on eri rotuinen ja karvainen, mutta raasulta puuttuu pohjavilla ja siksi kipakoimmille pakkasille vaatii ekstraa. Meillä on parhaiten toimineet ihan kankaiset toppatakit yms. Minkäs kokoinen kaveri muuten on? Meinaan hankkiutua eroon USA:sta tuodusta GAP:n koiran hupparista... Oli varmaan lelukoiralle tarkoitettu, mutta käytettiin sitä muutama kerta meitin koiralla, mut sit se jäi pieneks...

Riikka kirjoitti...

Kivoja kommentteja, kiitti!

Sannu: Pipoa ainakin pitää mukisematta, samoin collegevaatetta yms. Eiköhän villakin kelpaa ;).
Kiinnostuin kyllä teidän hupparista, voitko laittaa tietoja sähköpostiin? Meidän koirahan on vielä pentu eli jonkinverran kasvaa vielä eli mittoja on turha laitella, saisi sopia aikuisena päälle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...