torstai 26. elokuuta 2010

Autoiluhaalareita

Viime talvena ja keväänä näitä tuli tehtyä useampiakin ja nyt innostuin taas. Kokohaalarit kaverin pojalle ja kummipojalle.
Syksyllä sopii vaunuun unihaalariksi, viime talvena meillä oli itsellä ihan sisävaatteena. Autohaalari sopii tietenkin autoilureissuille ;).
Joustis lastenmetsola, resorit Triteks, hihojen ja hupun vuorin velour Kangasmalla.


Tunnustuksesta kiitos Barbamamalle. Myös Norppastiina antoi tämän, kiitos sinnekin! Nyt en tee tunnustuksia, koska olen ne jo aiemmin tehnyt =D.

9 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Oijoi, nämä on upeat. Ja käytännöllisetkin.

ansku kirjoitti...

paljon maksais tämmönen haalari?

Moi! kirjoitti...

Söötit!

Barbamama kirjoitti...

Tykkään näistä :)

Blogissani on sinulle jotain.
http://vaaleanpunaistasilkkinauhaa.blogspot.com

Riikka kirjoitti...

Erja: Kiitti!

ansku: 35-40€ riippuen aplikoinnista ja koosta. Metsolan kankaista ei saa tehdä myyntiin, joten ihan samanlainen ei onnistu. Monista muista kankaista kyllä =).

Moi!: Kiitos!

Barbamama: Kiitos paljon tunnustuksesta, nyt en jaksanut tunnustuksia tehdä, kun muistelen, että olen ne aiemmin jo kirjoitellut. Iloinen olen kuitenkin, kun tunnustuksen sain!

Sani kirjoitti...

Vautsi vau, tosi hienot :) toi autokuosi sopii superhyvin tuohon haalari malliin!

Täh, en ole kuullutkaan että metsolan kankaista ei saa tehdä myyntiin :O,
(ei sillä että itse olisin tekemässä)
tarkoittaako tämä "kielto" käytännössä niin ku mitä?!

Sarita kirjoitti...

Mäkin olin tosi yllättynyt tuosta ettei Metsolan kankaista saisi tehdä myyntiin, en edes tiennyt että sellaisen pystyy jotenkin kieltämään... Mistä tuollainen muuten pitäisi tietää, en ainakaan heidän nettisivuiltaan ole moista huomannut. Tosin eihän ne tuollaista käytännössä pysty mitenkään valvomaan että sinänsä hassu kielto...

Riikka kirjoitti...

Sani ja Sarita: Itsekään en tiennyt, mutta ystävällisesti Pim Pamin Petra vinkkasi, ettei saa tehdä. Valvonnasta en tiedä, mutta itse en ainakaan halua "loukata" heidän oikeuksiaan ;). Petra oli kysynyt Lastenmetsolasta tuota asiaa itse ja siten se selvisi. Muruneuloksista on myös kielto tehdä, se taidetaan mainita nettisivuillakin.

Sani kirjoitti...

ok. Toisaalta ihan ymmärrettävää, toisaalta taas harmi ettei nättejä kankaita voi hyötykäyttää täysin (tarkoitan nyt heitä jotka tekevät myyntiin vaatteita).
Täytyyki katella tarkkaan jatkos, jos joskus jotaki myyntiin tekee, ettei vain mee toisten apajille...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...