tiistai 3. elokuuta 2010

Tykätäänkö teillä moonkidseistä?

Kuvat varmaan kertookin meidän vastauksen eli kyllä tykätään ;). Ne vaan on mukavia päällä, mukavia pukea, kiva yhdistellä, käy alus- tai päällivaatteeksi, pelkästään tai mekko päälle. Ja kävisihän ne pyjamaksikin tarvittaessa...Vaaleanpunaiset kevään mallistosta syksyksi hamstrattu, kesän oli käytössä kuosit eripäin pienempi koko.
Sopii yhdistellä nyt talvimalliston mustiin myös. Raidallisia mustavalkoisia ei löytynyt mistään kaupasta isoissa koissa =/, aina loppui kokoon 92cm.Nämä on vanhempaa mallistoa, alesta ostettu. Mekko huutiksesta.Syksyn uutta ja otin kuvan salaman kanssa, että oikea väri tulisi esiin. Vaikea väri kuvata ja monessa nettikaupassakin näytti ihan erilaiselta mitä todella on. Parempi livenä. Aivan unisex väri, itselleni ei ainakaan tule yhtään mieleen tyttö tai poika.Talvimalliston "tonttuasu". Tämäkin livenä erinäköinen kuin nettikaupassa luulin. Mutta kiva! Ainakin jouluun sopii hienosti =).Ja Lastenmetsolan poistoja, vanhoja housuvärejä.Jottei olisi ihan pelkkä ostospostaus, niin jotain ommeltuakin, tee-se-itse moonkids -setti. Mummulla oli tätä sinistä ribbitrikoota pakallinen (!), maksanut kuulemma 10mk joskus torilla se koko pakka! Ainoa, että tämä päästää väriä ihan kamalasti pesussa...

Ajattelin lisätä eteen vaaleanpunaisen velour-motiivin, kun saan hankittua sopivan sellaisen tekemään tästä tyttömäisemmän. Onko kenelläkään tietoa mistä velourkuvia saa, muualta kuin Michasista, hanhelista tai farbenmixiltä? Nuo paikat on siis itselläni tiedossa, mutta kaipailen lisää ostopaikkoja, ehkä suomalaisia?Aiemminhan tein jo tämän"moonkids"-asun. Näillä sitä talven pärjääkin =D.

7 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Kuuluu aiempiin suosikkimerkkeihin. Enää en ole tilaillut, vaikka nuo vaaleanpunaiset ovatkin kivoja.

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Tykkään ehdottomasti noista Moonkidsien joustofroteehousuista. Meidän kestopepun pylly solahtaa sinne oikein mukavasti ja ovat mukavia käyttää, olen jo alestakin isompaa kokoa haalinut että voi sitten pitää päiväkodissakin ;) Harmi vain että nyt talven malliston värit olivat kovin tummia ( meillä se valkoinen karvastava kissa :s )

Riikka kirjoitti...

Taitaa enemmän käydä käsityöihmisisä täällä (kuin shoppailijoita) =D. Tai sitten näistä ei pidetä (?).

Meillä on sama, et kestovaippakin mahtuu noihin hyvin! Tosin isompana nämä ei varmaan ole niin kivoja vaatteita, ainakaan näin setteinä, mutta nyt vielä tuolle "isolle vauvalle" niitä puen mielellään =).

Mari kirjoitti...

Meillä tykätään =) Meidän hoikille lapsille just sopivia.

Riikka kirjoitti...

=) Ja meillä ne sopii isolle kestopepulle ;). Sopii siis monelle!

Marjuli kirjoitti...

Metsolassa on tuota raitapaitaa isommissakin koossa!

Moonkids on meidän suosikkimerkki, paidat on aivan mahtavia. Eivät kulu eivätkä löysty ja sopivat kaikken! Ainut miinus on tiukka kaula-aukko, nyt jouduin laittamaan jo paitoja pois kun lapsella kävi aina aivan kipeää kun kiskoin pään yli, muuten olisi vielä ollut sopiva hetken aikaa.

Uuden Moonkidsit kuulemma vastaavat paremmin kokoaan, onko näin? Voiko jo ostaa sitä ihan oikeaa kokoa? Tähän mennessä on pitänyt ostaa aina kaksi kokoa suurempi...

Riikka kirjoitti...

Joo on noi paremmin kokoaan vastaavia kuin ennen! Nyt otin 98cm ja 104cm kokoisia ja ne on reiluja, menee ensi syksynä/talvena tytölle. 92cm alkaa olla jo pieni, tyttö on itse suunnilleen sen 92cm pitkä. Päästä on mennyt kyllä meillä hyvin läpi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...