tiistai 10. elokuuta 2010

Uusi talvipipomalli, mielipiteitä?

Tälläiseltä näyttää Selia 2010-2011 talven pipomalli. Viimetalvenahan syntyi Stara ja niitäkin tietenkin saa tulevanakin talvena tilata.Nyt pipo, jonka nimesin töyhtöhiipaksi. Pojat tietenkin ottaa tämän sydämen sijasta tähdellä tai autolla tai jollain muulla aplikaatiolla ;).
Kokeilumalliin halusin kokeilla vähän "erilaista" väriyhdistelmää ja ihan hauska tuo onkin, ainakin erilainen mitä meillä on yleensä käytetty.Tähän ensi talveksi ostettuun Tina Wodstrupin toppikseen meillä ei vielä ole sopivaa pipoa, eikä ehkä tämäkään pipo sovi värin puolesta....vai mitä mieltä olette? Takki on aivan ihana ja siihen pitää saada juuri sopivan värinen pipokin. Tuo menisi, jos sydän ja töyhtö olisi tummemmat, vaikka mustat?
Meiltä puuttuu tähän toppahousutkin! Joten saa tarjota sähköpostiin mustia tai muita tähänsopivia kooltaan 98 tai 104cm. Ei väliä onko henkselimallia vai ei.

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No jo vain tuolla pysyy pää lämpimänä! =) Ihan menee täydestä, on kuin "kaupan tätin tekemä" ;)

Jennies kirjoitti...

Tuohan on ihan kuin tehty Cupcaken tämäntalvisia haalareita varten :D

Riikka kirjoitti...

Jennies: Voisi sopia hyvinkin! =)

minakaa kirjoitti...

hieno pipo :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpö pipo kyllä, mutta minun silmään jotenkin liian iso "möhkäle". Anteeksi, arvostella en halua, enhän itse osaisi minkäänlaista kumminkaan ommella, mutta kun pyysit kommenttia niin... :) Ja ehkä kaulan alle muunlainen kiinnitysjuttu, fleecestä "jatkumot" ja vaikka tarrat niihin tms. Ei palelis leukakaan heti.

Susanna kirjoitti...

Tuossa kuvassa missä se on yksinään näyttää kyllä malli hyvältä, mutta lapsen päässä se on jotenkin ison oloinen, voisi ehkä kaventua vähän aiemmin tai yläosa olla lyhyempi. Mutta toi kuvakin on otettu sellaisesta vinkkelistä että voi kummasti vääristää. Onko noi kiinnitysnarut puuvillaa? Tekisin ehkä ennemmin fleecestä, itse tykkään kyllä tuollai et ovat narut, anonyymin ehdottama tarrasysteemi on siitä hankala että kun päät ovat niin erikokoisia, siitä on vaikea saada riittävän istuva, jää helposti äkkiä pieneksi tai on liian löysä. Ja sitten, onko tossa fleece+fleece? Lapset on tosi erilaisia, mut omani paistuvat jos on kaksinkertainen fleece, vaihtoehtoina voisi siis olla myös kevyempiä trikoovuoritettuja :)

Mut noin niinko muuten, hieno pipo on :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta ei näytä yhtä hyvältä kuin tähti. Ainakin lapsen päässä näyttää jotenkin höntin suurelta ja ei istuvalta.
Tähtipipossa oli uutta oivallusta - tästä piposta se puuttuu.

AnniKa kirjoitti...

Minäpä tulen kommentoimaan! :) Olen vieraillut täällä, mutta ei vaan saa aina aikaseksi kommentoida. Mutta nyt kommentoin, kun toistamiseen toivot..
Malliltaan ihana. Pienet kasvot näyttävät ihanilta, kun lakki ympäröi kauttaaltaan. Sydän on mielestäni liian suuri, koska menee ylhäältä ikäänkuin piiloon. Alaosa näkyy, mutta yläosa hiukan "hukkuu". Eli pienempi sydän tai kolme pikku sydäntä..?
Ja minä henkilökohtaisesti en tykkää nuista suikaleista tuolla hiipassa. Mutta luulen, että lapset tykkää! :)
Malli on myös ihanan suojaava, mitä minä arvostan suuresti!!

Sarita kirjoitti...

Pipo näytti mielestäni tosi kivalta ekassa kuvassa, mutta sitten kun näin pipon päässä mietin että 'hiippa' on ehkä liian pitkä. En tiedä käykö todellisuudessa niin, mutta mietin että leikkiessä se saattaa valahtaa välillä takaa eteen jos lapsi on kontallaan maassa ja häiritä lasta sitten siinä edessä?

Eli kokeilisin pienentää sitä huipun roikkuvaa osaa ja pienentäisin hieman myös sydänkuviota, muuten kyllä näyttää ihanan suojaavalle mallille ja roikkuva tupsukin on hauska, luulen että meidän lapsi tykkäisi siitä.

Riikka kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Lisää vaan =).

Olen osasta samaa mieltä, osassa on mielipide-eroa/kokemuseroa, mutta näiden pohjalta on hyvä tehdä seuraavaa pipoa.

SEn unohdin mainita, että kuvassa oleva pipo on meidän 5v. kokoa ja kaksivuotiaan päässä =O. Kyllä tuokin menisi kypärälakin kanssa, mutta pienempikin voisi olla =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...