torstai 12. elokuuta 2010

Kruunu-Bea

Uutta Bea -kaavaa (Farbenmix) piti heti kokeilla ja fleece- ja velourpaloista syntyi kruunuhuppari. Monet muut pieneksi vääneet hupparit on tulossa huuto.netiin (vink, vink).
Tällä lämmitellään nyt syksyllä ja talvella sitten toppisten alla.Kun kruunu oli valmis, se näytti kyllä aivan ankkurilta, joten ompelemaan käsin siihen helmiä! Helmet on ihan Tiimarista ostettuja muovihelmiä.Pallofleeceä oli niin vähän, että mallia on lyhennetty, hihat muokattu ja huppu muokattu myös. Alkuperäistä Bea-kaavaa onkin siis jäljellä tuo kruunu...

Helman huolittelu vinokaitaleella, myöskin kankaan vähyyden vuoksi.Hupusta tykkään erityisesti! Supersöpö, tyttömäinen punahilkkahuppu =D.

Esikoulu alkoi eilen ja luulisi, että ompeluaikaa on enemmän, kun yksi on poissa, mutta kyllä se on päinvastoin. Viennit ja haut vie oman aikansa vaikka koulu lähellä onkin ja siinä välissä pitäisi jotain saada aikaan...

Edelliseen postaukseen toivoisin edelleen kommentteja, niitä tässä olen odotellut...kommentteja myös niiltä, jotka eivät pidä pipomallista! En loukkaannu, tuotekehittely ei muuten etene =D.

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Aivan supersöpö huppari :)

Mizumi kirjoitti...

Onpas suloinen!

-Anni- kirjoitti...

Tosi kiva! Edelliseen pipoon, niin tykkään kankaasta ja sydämmestä, mutta muuten hattu oli omaan makuuni liian monimutkainen tai miten sen nyt sanoisi.

Petra kirjoitti...

Ihana! Pitäs ehkä itsekin ostaa tuo kaava :)

Sani kirjoitti...

Voi söpöys, tuo ihana :)

Erja kirjoitti...

Voi kuinka ihana huppari. Meillä olisi pari tyttöä, jotka tykkäisivät tuosta.

Virve kirjoitti...

Voi miten suloinen!

Riikka kirjoitti...

Kivaa, kommentteja! Kiitos.

Erja: Kaavat täällä lainattavissa ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...