tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kummipojalle

Kummipojalle toivottiin vaatetta, mutta minulla ei sitten sen enempää tietoja ollutkaan ;), tälläisiä syntyi. Toivotaan, että kelpaa ja on käyttöä. Uskallan "etukäteen" esitellä, kun ei kummipojan vanhemmat kai täällä käy (jos käytte, niin tervetuloa =)).

Velourhousut ja trikoopaita Hilcon brym brymistä (vai mikä tämän kankaan nimi olikaan?). Siihen eteen aplikointi (ottobren nettisivuilta saa kaavat).Aika homma tuossa, mutta kivahan siitä tuli.Sitten pino housuja. Sattuneesta syystä noita joustofroteita on kertynyt (kuka niitä hamstraa!) niin kaikki on joustista. Paras materiaali se onkin pienelle. Kaikki on kokoa 80cm, tosin shortsit menee varmaan vielä ensikesänäkin. Niissä ei niin pituuden ole väliä.Yksivärisiin lisäilin pitkästä aikaa Farbenmixin nauhoja.Ekana sininen joustofroteeshortsi (kangasmalla), resori Triteks.Nanson joustis Eurokangas, resori Triteks. Ja shortsit nämäkin, tai polvihousut ;). Pitää sovittaa, että tietää =O.Mulla on vähän opettelemista uuden kameran kanssa ja siksi tämä on vinossa, en osaa vielä kääntää sitä oikeinpäin. Vanhalla kameralla se oli ihan helppoa mutta ei näköjään enää mene samalla lailla.
Taatelijoustis Pikkuvillasta, resori vanhaa varastoa.Seuraavat pitkät housut, joustis Eurokangas ja resori kaverilta vaihtarina saatu.Nämäkin Eurokankaan joustista ja resori luultavasti Marimekosta.Shortsia taas, petrooli joustis Kangasmallan, resori Triteksin.Viimeiset on omalle tytölle ensitalveksi, koko 98cm. Piti tilata nämä perusmustat me&I:lta mutta päätin ommella ja tilaan sitten jotain kuviollista kivaa.

Eivät ole luonnossa noin "sädehtivät", aurinko alkoi juuri paistaa niin kiiltävät noin.


10 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

miten sä saat noi raidat mätsäämään??? mulla samaista raitajoustista eurokankaasta ja vääntyilee miten sattuu.. pitääkö sitä jotenkin koskuttaa ja yrittää oikoo vai miten saan sen toimimaan??

Unikuu kirjoitti...

kostuttaa siis.. :D

Satu kirjoitti...

Vau mikä pino vaatetta kummipojalle! Tosi kivoja kaikki!Veikkaanpa että pojan äiti on ainakin ikionnellinen =)
Mäkin tulostelin nuo kirjaimet ja tarkoitus olis kokeilla kans. Hyvältä näyttää ainakin sun tekemänä.

Erja kirjoitti...

Ihana tuo autosetti!

ankkis kirjoitti...

kummipoikasen äiti on varmasti tyytyväinen :)

NorppaStiina kirjoitti...

Wau miten ahkerana olet taas ollut! Tuo Kummipojan setti on tosi kiva!

PipetiPoo kirjoitti...

Onpa siinä housut poikineen, ja kivoja kaikki :) Osaisitko mitään nettiosoitetta kertoa mistä tuota Hilcon brym brymiä voisi tilata? Koitin googlettaa mutta en löytänyt :/

Anna kirjoitti...

Voi miten upea setti kummipojalle! Poika on varmasti aivan haltioissaan noin upeasta autopaidasta!
Ja olet kyllä tosi ahkera ollut, kun olet saanut tuollaisen pinon pöksyjä aikaan :)

Riikka kirjoitti...

Unikuu: Minä en kostuttanut enkä mitään. Ihan hyvin sain kohdalleen. Vaikuttaa ihan palakin, jos olet sattunut saamaan pakan päästä leikatun palasen niin ne on aina vinompia kuin muu pakka. Mulla ei mitään jippoja ole, raidat päällekkäin ja leikkuu ja ompelu ;).

Pipetipoo: Tuo on tilattu saksasta, michas-stoffeckelta. Uusimmassa Ottobressa oli tuota oranssina, mutta en tiedä olisko ottobren myymälässä sitten?

Kiitos kaikille kommentoijille, toivotaan että koko pino pääsee käyttöön!

PipetiPoo kirjoitti...

En löytänyt Ottobren sivuilta. Harmi ettei myydä suomessa. Tuolta en uskalla yrittää tilata kun en osaa saksaa sanaakaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...