maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ruusuja talveenkin

Nyt kesällä meillä on ollut paljon ruusukuvioita vaatteissa, varsinkin pienillä tytöillä ja äidilläkin. Pitää niitä kivoja ruusuja saada talveenkin, tässä tulos.Aikas ihana herkkisasu, mutta lämmin.Jakku on kokonaan vuoritettu Triteksin trikolla, päällinen velouria Michas&Stoffeckelta.Hame Laura Ashley finecordia Ompelun ihanuus nettikaupasta (joka näköjään mainitaan joka postauksessa). Tilasin tätä jo lisääkin, ettei vain lopu. Pitää muutakin tästä saada tehtyä.Kaavat (myös jakun) uusimmasta eli Ottobresta 4/10 ja tein ohjeen mukaan tuon kuminauhakujankin hameen resorivyötäröön, vaikka epäilin ettei tarvitsisi enkä sinne vielä kuminauhaa pujottanutkaan. Onpa valmiina, jos resori pääsee löystymään käytössä.Ja nauhat jakussa ja hameenhelmassa vanhoja retronauhoja. Sattui hyvin hameen väriin tuo nauha niin laitoin.Nyt pitäisi olla mieluinen asu, minkä pukemisesta ei tapella. Aika juhlava, mutta meidän neidille ihan arkiasu...prinsessatyyliä aina vaan olla pitää =).

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihanan romanttinen setti. Kyllä kelpaa kaikille pikku prinsessoille. Minunkin pitäisi alkaa ompelee jo talveksi kampetta mutta lähinnä tässä olen vasta pessyt kankaita. On niin lämpimiä päiviä että ei juuri talvi tule mieleen. Varautua pitäisi ettei käy kuin heinäsirkalle.

Tiina kirjoitti...

^ Ja minä vielä ompelen hellevaatteita, tuntuu että tulee hiki kun ajatteleekaan mitään lämpöisempää. Ehkä tässä kohta ajatukset suuntautuu täälläkin syksyyn jo...

Erja kirjoitti...

Kaunis asu! En lehdestä tajunnutkaan, kuinka kaunis tuo hame on.

Riikka kirjoitti...

Ajattelin, että muutkin tykkäis tälläisestä =O. Onks mulla taas ihan eri maku kuin muilla? =)
Onhan se kyllä totta, että hellettä vielä elellään, mutta on tuo jakkukin ihanan ylellinen ja paksu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...