tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sydänpaitoja

Olen pitkään halunnut yhdistää tähän tuttuun sydänvelouriin keltaista ja nyt sen tein! Paita koossa 98cm, löytyy shopista.Ja paita ilman sydäntä, tilauksesta.


4 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kylläpäs keltainen sopiikin hyvin.

Riikka kirjoitti...

Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei meillä on sun tekemä sydäön velour-setti huppari+housut IHANAT! Nyt tarttisin yksityiskohtaisempaa selostusta eli mitä materiaalia velour on. Kävi nimittäin niin että hoitotäti oli antanut lapsen leikkiä vesivärillä ja nyt harmittaa. Tahranpoistoon tarvitsen tietoa/ tai taitoa avuksi :) Kiitos jo etukäteen!

Riikka kirjoitti...

Hei,
Sydänvelour on 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä. Itsekään en ole kaikkia vesiväritahroja saanut puuvillapaidoista pois, omilta lapsiltani. Harmi juttu! Sinun kannattaa kokeilla tahranpoistoa, puuvillan ja polyesterin varsinkin se pitäisi kestää. Mutta kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan. Tehokkain luonnonmukainen on sappisaippua, meillä yritetty myös Vanishilla ja tiskiaineella. Toivotaan, että lähtee!
(Jos uskallat niin vaatetta voit liottaa Vanish vedessä vaikka vuorokauden ja sen jälkeen pestä koneessa. Omalla vastuulla!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...