torstai 22. heinäkuuta 2010

Kärpässienimekko ja essuja

Tätä kangasta sain eräältä mukavalta blogistilta, suurkiitokset tänne!! Pitkään se jo kaapissa odotteli täydellistä kaavaa, ja lopulta se olikin sitten vanha tuttu Selia-mekkohuppari. Nyt on syksyksi lämmin mekkonen joustofroteesta. Tätähän oli joskus kauan sitten Eurokankaassa ja nopeat ehti saada omat palasensa. Vielä vähän jäi ja sitä palaa taas säästetään, on tää niin ihana kangas.Eteen Michasilta tilattu kärpässieni, joka harmikseni ei näykään kovin hyvin...Ihana se on kuitenkin ja tämän pariksi on suunnitteilla lilat velourhousut tuon hupun nauhan värin mukaan. Onko kenelläkään tietoa mistä saa violettia/lilaa velouria?Ja mummu pyysi paria essua. Koristuksia piti vähän tehdä oman pään mukaan, niitä ei pyydetty, mutta kun harvoin essuja ompelee, niin oli kiva kokeilla vähän koristeompeleita.6 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Tuo pallokangas on kyllä ihana, kyllä se eurokangaskin joskus yllättää miksei ne vois myydä tuollaisia kankaita pakalta?

Susanna kirjoitti...

Eurokankaan Nicky-veloureissa on tumma violetti!

Tosi ihana tuo kangas, ja harmillista ettei kärpässieni pääse ihan edukseen :(

Petra kirjoitti...

Kangastukussa taitaa olla tummaa ja vaaleaa. Kangas-Mallassa tummaa violettia.

Hipsu kirjoitti...

Mieletön hupparitunika! Minä rakastan niin punavalkopallollista sekä kärpässieniä, että satuttiin lähes samaan aikaan postailemaan punavalkoisista ompeluksista :)

Sani kirjoitti...

Ai että osaakin olla ihanaa kangasta ja sopii tosiaan erinomaisesti tuohon mekkoon! :)

Riikka kirjoitti...

PikkuHoo: Niinpä! Loppuisi ne varmaan kyllä pakaltakin aika vauhdilla =D

Susanna ja Petra: Kiitti vinkeistä, ja arvatkaa, mulla oli ihan kaapissakin...=O Ei vaan aina muista mitä kankaita omistaa. No,onneksi en ehtinyt tilata.

Hipsu: Täytyy käydä kurkkimassa mitä olet tehnyt...

Sani: Kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...