torstai 8. heinäkuuta 2010

Metri Sunnydayta

Metrin ostin tätä joustofroteeta, kun sitä pikkuerä tuli myyntiin (Janalle kiitos vinkistä!) ja nyt se on muutamaa aplikointeihin säästettyä palaa lukuunottamatta käytetty.

Ensi syksyä ja talvea varten tarvitaan taas lämpimiä mekkoja, tämä seuraava on sellainen. Kaavan otin vanhasta Lastenmetsolan mekosta, joka on hyvänmallinen.Sitten kesäistä, pienin sai jämästä polvihousut ja niitä jo tänään on pidettykin.Ja vielä syntyi hame, sen omi keskimmäinen tyttö. Hame on ihan suora kaitale, jonka yläreuna on rypytyslangalla rypytetty ja sitten vielä ommeltu resori venyttäen. Eli sain näin leveyttä helmaan ja resori ei joudu liika kovaan venytykseen.Kallis kangas, mutta ei enää, kun siitä kolme vaatetta sai ;).

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oletpas käyttänyt kaunista kangasta. Minä en niin kamalasti katso kankaan hintaa. Kun itse ompelee ei voi kiinalasten pikku käsien tekemille vaatteille hinnalla kilpailla niin sitten se juttu pitää löytyä jostakin muusta kun rahasta. Esim. juuri kauniista kankaista ja yksilöllisyydestä.

NorppaStiina kirjoitti...

Hauska kangas. Hyvä vinkki tuo rypytys ja sit vasta resoriin yhdistäminen. Kiitos siitä!

Ompsinpompsin kirjoitti...

Aika veikeät! :-)

Jana kirjoitti...

Hyvältä näyttää!! Hienoa!
Arvokas se kangas kyllä on, mutta todella laadukas ja mukavan tuntuinen(ladafrotee myös). Blogissani uutiset sinulle myös.

Tiina kirjoitti...

Ihana kangas, sitä olen ihastellut jossain valmisvaatteissa joskus, haaveillut että tuota kun saisi... =)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hienolta näyttää....mullakin tuota metri oottamassa..itselle ostin valmiina sen aikuisten tunikan ja silloin aattelin et jos myyntiin tulee ni sitten Liljalle...meillä siitä varmaan valmistuu haalarit...

Katariina kirjoitti...

Kiva blogi sinulla! Aivan ihania ompeluksia täällä :)

PipetiPoo kirjoitti...

Kaunis kangas ja vaatteet toki myös, ja kiitos hameenteko-vinkistä :)

Kirjoittelit blogissani että voisit myydä hilcon autokangasta, paljonko sinulla sitä on ja mihin hintaan olisit myimässä? :)

Jana kirjoitti...

Huhu!! käytkö tarkistamaan sinun sähköpostit???? siellä voisi olla yllätys

Riikka kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille, kiva kun täällä on käyty minun poissaollessa!

PipetiPoo: Otappas yhteyttä sähköpostilla niin mittaillaan ja mietitään hintaa ;). Alunperin sitä taisi olla metri ja yksi vauvapaita siitä on tehty.

Jana: Asia hoidossa, kiitos kun jaksoit odotella ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...