torstai 1. heinäkuuta 2010

Norsuli nro2

Eli nähty juttu jo, mutta toinen tälläinen. Vielä pitäisi jaksaa yksi, kun oma tyttö haluaa myös. Ehkä mekko sitten talveksi tms.

(Huomaa kuvassa 4v. tytön itse valitsema matonväri!)Laitetaan loppuun itselle muistoksi tämä kuva, eilen opittiin jotain uutta eli pienin (1v10kk) oppi potkupyöräilemään. Tähän asti on heti halunnut pyörän päältä pois, mutta nyt osataan ja oli hauskaa!


5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Toi norsu-juttu on kyllä tosi herkku:)

Susanna kirjoitti...

Hauska paita :)

Ansku kirjoitti...

Vau! Hauska norsupaita!Ihana idea :) Minä olen tainnut missata sen ensimmäisen.. Ostin meille potkupyörän pari päivää sitten. Tyttö hyppäsi niin reteesti kyytiin ja sitten tietty kaatui, nyt on pyörää vain katseltu. Meillä on ikää saman verran tytöllä. Kauanko teillä harjoiteltiin, että oppi potkuttelemaan?

Riikka kirjoitti...

Kiitti!

Ansku: Tuo pyörä on meillä aika iso, aluksi ei yltänyt kunnolla jalat eikä vieläkään kuin varpaat, kuten kuvasta näkyy. Noin kuukausi sitten ostettiin pyörä ja tyttö tykkäsi aina kokeilla, mutta sanoi heti: Pois! Sitten luovutin, et odotellaan ensi kesää ja säädettiin satula 4v isosiskolle sopivasksi. Ilmeisesti sitten pienin katseli isompien menoa ja yllättäen ilmoitti, että: Kookelee! Ja sitten onnistui heti =). Eli paljoa ei harjoiteltu, jonkin verran katseluoppimista ;).

Ompsinpompsin kirjoitti...

On se NIIN hieno tuo paitanen! :-)

Potkupyöriä kehutaan joka paikassa ja ne joilla sellainen on ovat oppineet ajamaan ilman appareita sujuvasti sit oikealla pyörällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...