sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Koiralle peti

Koira sai oman uuden pedin, joka on melko muhkea!
Keskityyny on käännettävissä vaaleammaksi tai tummemmaksi. Muutenkin päälliset on mahdolllista irroittaa pesuun. Kankaat Ompelun ihanuus-netikaupasta. (Näistä piti muuten tulla rimpsumekko, mutta tulikin nyt koiransänky....)Tässä paras kiitos! Kelpasi neidille.Täytettä voisin vähentää niin olisi "pesämäisempi". Mitoista suurkiitos Annalle Makamarr-blogiin!!

EDit. Ei muuten ole peti eikä koirakaan noin keltainen! Iltahämärässä kuvasin vanhalla kameralla, johtuu siitä tuo keltaisuus.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Uskon että kaveri nauttii pedistään. Olen itse ommellut saman tyyppiset pedit koirilleni ja niitä on käytetty kiitettävästi. Päälliset olen joutunut ompelemaan uudestaan. Meillä kun on 30 kg koiria niin olen huomannut että markiisikangas on ainut joka kestää kovempaakin kulutusta.

dibsukka kirjoitti...

Upea, kyllä hauvan kelpaa:)

Mainitsemasi kauppa on aivan ihana, en ole huomannut nuita kankaita siellä, joten sinne siis:)

Riikka kirjoitti...

Heli: Kangas-Mallassa olikin ihania kankaita ihan koirapeteihin. Kirahvikuosinen oli mun suosikki, mutta en raaskinut tilata ja peti piti saada heti kun ompeluinspis ja aika oli ;). Tuo on kyllä hyvää puuvillaa, kestänee pitkään pikkukoiralla. Vanhalla (isolla) koirallani on kestänyt gobeliinista tehty sanky jo 13v!!

dibsukka: Kiitti. Se on tosiaan kiva kauppa, tein itse sinne jo uuden tilauksen ;).

Anna kirjoitti...

Voi miten suloinen peti ja ihanainen kaveri nauttimassa olostaan. Nuo pilkut ovat kyllä aina niin suloisia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...