tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kankaita, kuka ne ompelee??

Nyt on niin paljon kankaita kotiutunut suomesta ja maailmalta, että tehdään pieni info-esittely niistä.



Ekana pupuvelour Sampsukasta, tässä on positiivista se, että se on vaaleammanvihreää kuin mallikuvan perusteella luulin, kivan raikas väri. Siihen taas petyin, että kuvio on painettu kankaalle "väärinpäin". Eli nukka silitetään alaspäin. Makuasia, mutta itse tykkään, että se on toisinpäin.



Iinulta tuli Stenzon ruusutrikoota molemmissa väreissä. Nämä on aina takuuhyviä, ainakin tähän asti olleet, joten luotan edelleen siihen =).



Ihan uusi kangaskauppa minulle oli nimeltään Ompelun ihanuus, edullinen myös! Laura ashley samettia, pallopuuvilloja, pallofleeceä ja pallotrikoota. Vielä levyvanuakin, mutta sen jätin pois kuvasta.



Michasilta Saksasta (Janan avulla tietty!) ihania trikoita. Jämäköitä ja mukavantuntuisia. Ja vielä juuri oikeansävyistä velouria, vanhahtanvan vaaleanpunaista. Ja tietenkin velourkuvia ja nauhaa. Kaikista on jo suunnitelmia, hetken voi mennä, ennen kuin on valmiit!



Stoff&Still trikoita Iikku-Kiikulta. Näitä oon pitkään halunnut, mutta en ole osannut ruotsista tilata. Onneksi nyt sai suomesta ja ehdin napata omani.

Nyt sitten pitäisi pitää se vanha lupaus leikata heti kaikki =O, muuten ne jää kaappiin ja uusia kasaantuu päälle. Se lupaus ei vaan nyt taida toteutua, näitä on senverran paljon....suunnitelmia ainakin on....

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

ai ai ai ai.... ottaisin nuo kaikki. ihania!!!!!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

ompas kivoja...pupu velourin värisävy tais nyt mulle ollakkin sitten pettymys, en tiiä tykkäänkö..pitää katella kun jotain teet miltä näyttää...

Sarita kirjoitti...

Ihania kankaita, hauskaa nähdä mitä näistä syntyy käsissäsi! Itsellekin saapui eilen kasa nettikaupan alesta ostamiani trikoita ja veloureja, ihanaa suunnitella mitä kaikkea niistä (yrittäisi) väsätä.

Hanna kirjoitti...

Tosi kivoja kankaita, jään myös odottamaan mitä näistä syntyykään!

Omppis kirjoitti...

Oooooo. Kyllä siinä nyt riittää tekemistä! :-) Jään uteliaana odottamaan... ;-)

-TIINA- kirjoitti...

Ihania kankaita on sullekin kertynyt! Mulla kanssa pukkaa joka suunnasta nyt uutta kangasta, vielä kun ehtisi ompelemaan niistä jotain ;) Tuo pupuvelour näyttää kyllä kivalta, kait sitäkin on pakko tilata....

JaaPa kirjoitti...

Mistä olet tilannut nuo Saksasta tulleet kankaat? Nettikaupasta vai jostain muualta?

Minua kiinnostaisi kovasti, koska ovat niin ihania. Myös muut kankaat ovat suloisia! Hauskoja ompeluhetkiä.

Mervi kirjoitti...

Ihania kankaita:) Itellä samaa vikaa, että taas on tilauksessa uutta, vaikka vanhaakin on ompelematta. Mulle tulossa myös iikku-kiikulta täsmälleen samat kankaat;) Ja michas-stoffeckelta sieniä ja palloja...kera nauhojen tietty...

Sanna kirjoitti...

Pupumetsän väri oli kyllä parempi, hieman jännitti tilatessa, että jos onkin ihan neonvihreää. Itte tykkään käyttää velouria just noin väärinpäin, tuntuu jotenkin pehmeämältä.

Ja kiitos uudesta kauppavinkistä!

Riikka kirjoitti...

Michasin kankaat on nettikaupasta, Jana tilasi ja jakoi postit tilaajien kesken täällä suomen sisällä! Suurkiitokset siis Janalle!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...