perjantai 18. syyskuuta 2009

Velournunnut

Moni punainen paita ja moni Lingon&Blåbärin vanha paita meinaa jäädä vauvalla käyttämättä, kun ei ole punaisia housuja. Yhdet pikaiset velour Nunnu-housut ottobren kaavalla siis tein. Sen edellisen postauksen jämävelourista.

Lahkeensuitakaan ei tarvinnut tehdä kun hyödynsi hihansuut haalarista. Koristeeksi Farmbenmix tähti pepun päälle.
Tämän kuvan latasin tähän vahingossa, kun piti nuo housut ladata. Jääköön sitten tähän, näkeepä koko maailma, miten tyttö halusi nukkua eilen pahvilaatikossa (koko yön). Toivottavasti ei ole kovin pysyvä laatikkosänky...

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo punainen velour, melkoinen löytö ja riittoisa löytö! Nuita Nunnuja onkin hyvä ommella just sellaisista jämäkankaista kun keskiosan voi vaikka laittaa eri kankaalla!

Hanna kirjoitti...

Sain tänään tuon minun leveämmän nauhankääntäjän ja oon yrittänyt sen käyttöä opetella vaan ei kyllä oikein onnistu! Tuliko sulla millaiset käyttöohjeet sen käytöstä? Minun ohjeet oli tosi suppeat. Oletko löytänyt netistä mitään vinkkejä miten tepe binderiä käytetään? Suoraan sanottuna en osannut käyttää kyseistä laitetta ollenkaan :(

Riikka kirjoitti...

Vastasin blogiisi! Netistä en ole ohjeita löytänyt tai en kyllä etsinytkään =D.

joska kirjoitti...

Meillä on ihan sama puutos. Punaiset sukkahousut ostin juuri, mutta housut pitäisi ommella kans.
Meillä keskimmäinen oli kasannut lelulaatikot kahteen riviin lattialle kahden tuolin kanssa ja laittanut niiden päälle patjan. Kolahdus vain kuului yöllä.

Riikka kirjoitti...

Meillä on edelleen isoilla pahvilaatikot sängyissään....tosi nätit! Mitenkähän joku päivä tuhoisi ne. Ehkä viimeistään kun lähtevät mummolaan yökylään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...