sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Mato ompun kimpussa

Vuorostaan esikoiselle paita. Molemmat tykätään tästä, tarpeeksi lapsellinen, mutta kuitenkin jotain jujua. Tehdessä paita näytti hirmu suurelta, mutta ei ollut yhtään. Äiti vaan ei pysy perässä kun lapsi kasvaa.


Kaava omatekemä, mutta kaikkihan sen näkee, että vahvasti matkittu Farbenmixin Antonia paitaa. En vaan jaksanut tilata kaavaa, muokkailin itse.
Velourmerkit on täältä . Kankaat Marimekko, Eurokangas ja Nanso, Triteks.
Lisäystä: Nyt on paita pesty ja omppu ja mato vain paranivat pesussa, niistä tuli oikein pehmeät kohokoviot. Ihanat!

6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Oi kun kivat kankaat!
Onko tuo pallollinen kenen?

Anonyymi kirjoitti...

Miten kiinnität nuo velourkuviot kiinni? Ostin itse myös niitä ja mietin kiinnitystapaa?

PrinsessaTrio kirjoitti...

Kaunis paita! Ihailen tuota täydellistä kaula-aukkoa.....

Riikka kirjoitti...

Niinu: Pallotrikoo on Eurokankaan, huonoa ohutta trikoota. Ajattelin, että menee tuossa lisänä ja aikaisemmin siitä tein ne leppismekon hihat kaksinkertaisena. Vielä sitä jonkin verran jäi.

Anonyymi: Mukana tuli ohje saksankielellä, siitä ymmärsin 170 astetta ja olikohan 7 sekuntia. Eli silitysraudalla painaen. Sit jäähdytys ja revin muovin pois. En tiedä menikö oikeaoppisesti, hyvä tuli kuitenkin. Pesty ei vielä ole. Paita on toistapäivää putkeen päällä...

PrinsessaTrio: Kiitti, Janome Coverpron tekemä kaula-aukko =D.

Elina kirjoitti...

En voi kuin ihailla tekemisen tahtiasi, Riikka! Montakohan valmista ompelusta sinulta syntyy vuodessa? Melkein yksi jokaiselle päivälle :-) Ja hieno tuli taas. Raikas ja iloinen!

Riikka kirjoitti...

En mä kai ennen ommellut näin paljon, tai sitten sitä ei vaan huomannut, kun ei niitä kuvannut muistiin. En tiedä, tai ehkä blogi inspiroi ja etenkin muiden blogit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...