sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Talviprinsessa

Halusin vähän erilaisen juhlatalvitakin ensi talveksi. Meinasin jo viime talvena ostaa Tinttu.comista tuollaisen prinsessatakin, mutta en kuitenkaan, kun halusin, että sillä varmasti tarkenee ja niissä aidoissa ei ole vuorta käsittääkseni.


Tässä on tikkivuori yläosassa ja on varmasti lämpöinen. Ymmärrän nyt senkin, ettei niissä aidoissa ole vuorta, koska on tämä myös melko jäykkä. Pienellä se varsinkin olisi hankalaa, mut ei se näin isolla haittaa.

Pipo on aito Tinttu, en muista mikä nimeltään.

Fleece Kangastukusta ja pörrökangas omista varastoista. Täytyy siitä tehdä vielä pörrötumput tämän kanssa pidettäväksi. Kaavaa ei tähän ollut minkäänlaista. Jonkun hupparin yläosasta lähdin liikkeelle ja se vähän muotoutui siinä ompelun edetessä.Talvikengätkin löytyi sävysävyyn takin kanssa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompa kaunis takki!
Muutenkin sulla ihania ompeluksia!
Anyway... missä vika kun kaksoisneulalla ommellessa "alapuolen" siksak pelkkää sykeröä?
T. nimimerkki "hermonsa menettänyt"

pikkuriikki kirjoitti...

Tykkään kanssa..hieno takki! Mä oon kans ahkeroinu yhen takin kanssa jonka just sain valmiiksi..hattu pitäs viel tehä..mut nyt kuumaa teetä ja hyvää kirjaa, muuten tulee "lankaa korvistakin"...

Pumpuli kirjoitti...

Neiti on kuin sadusta... Äidin luovuus kukkii!

Annika kirjoitti...

Oi, miten kaunis hienostelu takki! Täydellinen!!! Mie olen yrittänyt etsiä tuollaista "takkuista" teddyneulosta kuin noissa Tintun hatuissa, mutta en ole mistään onnistunut löytämään... Olisi mukava koettaa tehdä tuollainenkin itse :)

Anonyymille, joka on hermonsa menettänyt: mie kamppailin samaisen ongelman kanssa tänään, kun olin joutunut tekemään hieman säätöjä ja sen jälkeen alalanka oli yhtä sotkumöykkyä kaksoisneulalla ommellessa. Miulla ongelma ratkesi ylälangan säätöjä kiristämällä :)

Riikka kirjoitti...

Anonyymi: Vika on usein langankiristyksissä tai puolan säädöissä tai sitten voi olla niinkin yksinkertainen ongelma, että neula on huonossa terässä. Kokeile uutta neulaa. Toivottavasti saat toimimaan.

Pikkuriikki: Olen sun blogissa käynyt ja yhden ihanan takin siellä jo näinkin! Täytyy tulla uuttakin sitten katsomaan.

Pumpuli: Kiiti =D, mut tätä ei voi sanoa omaksi luovuudeksi. Enemminkin säästöksi, kun tein itse, enkä ostanut.

Annika: Mulla on yhtä oranssia, mutta sekin on sellaista kiiltävää. Tuossa Tintussa on juuri sellaista "peikkomaisempaa" ja värjätty jännästi. Takin teddy on lastenvaateliikkeen ompelimon jämävarastosta 2€/m. Aika ohutta, mutta tuossa menee ok.
Ja kiitos kehuista!

Iita kirjoitti...

Muutama sanoi, että kiva uusi paita, ei sen ihmeellisempää =)
Pahvit ovat valmiina ostettuja Lohikari-nimisestä kaupasta helsingistä. Aluksi ajattelin tehdä ne itse, mutta 100kpl valmiiksi leikattuja lappuja, joissa narukin jo valmiina hintaan 2€! En olisi antanut itselleni anteeksi jos olisin ruvennut itse noita vääntämään! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...