tiistai 22. syyskuuta 2009

Syksyistä myyntiin

Viimein näitä, mitä lupasin jo silloin, kun tein norsulapaset . Nyt tein lapsille ja vauvoille kokoja.
Taas norsuja, joustofroteeta. Lapasten koko 2-4v ja pipoja on kaksi, koot 52 (pipo MYYTY!) ja 54. Lapaset 18€ ja pipon kanssa 28€/setti. Pelkkä pipo 10€. (lapasissa tikkivuori, pipo kaksinkertaista joustofroteeta).
Nanson trikoosta, lapaset (fleecevuori) taas 2-4v ja pipo on 52.
Marimekko lapaset (fleecevuori) samaa kokoa =).
Ja kolmet vauvamallit ilman peukaloa, kaikissa fleecevuori ja koko menee 0-1v. Pitkät resorit yltää aluksi kainaloon =). Nämä 10€/pari. Vaaleanpunaisten lapasten toisella puolella on vaaleansininen kukka, kuvassa näkyy keltainen puoli. Vihreiden päällinen on velouria.

Koosta vielä, että peukulliset lapaset menee myös meidän 5-vuotiaalle, mutta peukalo alkaa olla lyhyt. Tilauksesta teen isompia. Myös meidän 1-vuotiaalle sovitin ja kyllä voisi pitää, mutta parhaat tosiaan 2-v. alkaen.

6 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Aivan ihania!! Niin pirteitä ja söpöjä!!

suvi kirjoitti...

Aivan ihania lapasia!

Meiju kirjoitti...

Onpa pirteitä pipoja ja lapasia!

Riikka kirjoitti...

Kiitos! Lisää tulee, kun ehtii.... =D

Iita kirjoitti...

Heippa! Lueskelin jostain, että teet myös aikuisten lapasia myyntiin. Millaista hintaa olet pyytänyt niistä? Itse olen menossa parin viikon päästä ekaa kertaa markkinoille käsitöitteni kanssa ja mukana on muutama pari naisten lapasia, sellaisia, joissa fleece-vuori ja päällinen puuvillaa. Olen kovasti pähkäillyt hinnan kanssa ja ajattelin josko osaisit vinkata? =) Kiitos!

Riikka kirjoitti...

Iita: Nyt vasta huomasin tän, tulee aina vaan katsottua viimeisimpien postausten kommentit...kuitenkin. Lapaset on mulla 18€.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...