perjantai 25. syyskuuta 2009

Lisää "cupcake" housuja

Toiset joustofarkut, tälläkertaa pinkit, mutta kangas on sitä samaa kuin edellisissä. Muita värejä en sitten valitettavasti tilannut, kun en uskaltanut tietämättä onko hyvää vai ei.

Näihin ei riittänyt kangas takataskuihin, mutta ruskeasta tuli sydänpolvet.Peppuun sitten tietenkin sydänmerkki.


Nämä piti olla pikkusiskolle vuorostaa, mutta koska olivat näin reilut...Ne sai isosisko nyt ensin "kutistettavaksi". Kaapissahan ne kaikki kuitenkin kutistuu ennemmin tai myöhemmin.


Paljon kaikkea olis tulossa, mutta mikään ei nyt etene, kun "tuotelaput" on loppu. Aika uskomatonta, että niitä keväällä tilasin 100kpl ja ovat loppu. Olen siis ommellut kesän aikana 100 vaatetta/tuotetta!!
Toimitusaika oli muistaakseni vähintään 10 päivää, toivottavasti tulevat pian!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

No oot sinä aika hurjatsi nuita tuotteita tehtaillut :) Teille ei varmaankaan ole vaatteista pula! Ostatko kaupasta minkä verran tytöille vaatteita? Minä ostan ainoastaan ulkovaatteet, sisävaatteet on kaikki joko kirpparilta tai tehtyjä.

Pinkki ja ruskee kyllä sopii yhteen. tykkäsin kyllä paljon myös viime postauksen ruskeista housuista!

Kiitos peitetikkikone vinkeistä. Täytynee yrittää tässä joku päivä taas uudestaan. Nyt oon ollut niin väsynyt, että en oo ommellut mitään.

od Andulky kirjoitti...

Very very nice!

Riikka kirjoitti...

Hanna: Joo meillä ei ole vaatteista pulaa...välillä toivon, että olisi. Olisi ihanaa ostaa ja tehdä tarpeeseen.
Oon ommellut myös kosteussuojavaatteita, mutta useimmiten ostan. Haluan kuitenkin, et on monta pukua jokaisella ja saa vaihdella.

Sisävaatteita ostan liikaa ja ompelen liikaa, mutta täytyy ajatella, että se on harrastus. Pakko vaan harrastaa välillä myymistäkin =D. Muuten ei mahdu kaikki minnekään!

od andulky: Thanks you! Nice that you visit here!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...