torstai 24. syyskuuta 2009

Ihq farkut koko 128 - ???

Nauratti tehdä näitä, nää on jotenkin niin ihqut (vaikkei se mun sana yleensä olekaan...). Tulee mieleen Cupcake vaatteet ja ne onkin kyllä ihania.


Nämä tein isoimmalle tytölle ja kuten näkyy resorit on vielä täysin käännettynä. Paljon mahdollista, että samoja voi pitää vielä parin vuoden päästä koossa 140cm. Mut niitä tuloksia saa hetken odotella...

Edestä ihan koristelemattomat tikkausta lukuunottamatta.
Mulla oli ihana jäätelö veloursilityskuva takataskuun, mutta se ei kelvannut. Tein sitten sydäntikkaukset. Taskut on samalla korkeudella, vaikka tässä näyttää vinksallaan olevan...Kaava on oma, kangas täältä aivan mahtavaa joustofarkkua ja löytyy monissa väreissä. Pehmeää ja taipuisaa. Ne postikulut vaan harmittaa ja siksi otinkin kankaasta lähikuvaa, jos joku tietää saako vastaavaa jostain suomesta, ihan eurokankaasta?


6 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Hauskat housut! Varmasti todella mukavat päällä. Taitaa sielläkin olla tyttöjä, jotka tietää mitä haluaa :)

Onneksi minä en osaa tilata tuolta - vai pitäiskö tehdä jossakin kohtaa kimppatilaus ? Mulla on ollut just tuollaista joustavan pehmeää "farkunoloista" mustaa kangasta, josta pojalle tein housut. Ei ole eteen tullut sen jälkeen, ostin palan varmaankin aikoinaan Eurokankaan palalaarista.

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihanat housut! Ja mahtavaa, että ovat joustovyötäröllä, joten ovat varmasti mukavat.
Millä olet tehnyt nuo tikkaukset? Ne näyttivät niin muhkailta, etteivät taida olla ihan perus suoralla ompeleella ommellut?
Ja kyllä tuo ihqu on paras sana kuvaamaan housuja. =)

Petra kirjoitti...

Tosi kivannäköiset ja varmasti mukavat päällä! Samanlaisia farkkukankaita on mun mielestä kangas-mallassa :)

anpali kirjoitti...

Kovin näyttää samanlaiselta tuo kangas, kuin mitä minä ostin mustana Haukiputaan kangaskaupasta, joka ei käsittääkseni ole mikään ketjupuoti.

Moi! kirjoitti...

Nuo sydämet pitää muistaa!!! Ihanat!!

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Tehdään vaan kimppatilaus (asutaanko me lähekkäin?)! Olis ihana, kun olis tätä kangasta vaikka keltaisena, vois tehdä retrofarkkuja. No ei ollut tuolla Michasillakaan ja ei kai niitä kukaan suostuisi meillä pitämäänkään eli joo, tytöt tietää mitä tahtoo.=)

Norppastiina: On tikkaukset ihan suoralla ompeleella, mutta lanka on sellaista lastenvaateompelimosta ostettua koristelulankaa, jolla tehtiin kaula-aukkoihin sitä sellasta pitsiommelta. Ostin sitä 1e/rulla eri värejä ja sitä oon käyttänyt tikkauslankana vaikka on se liiankin paksua eikä mun kone tykkää siitä. Pitää sellasta ikävää ääntä ommellessa...

Petra: Kiitti vinkistä...lähtee kohta katsomaan.

anpali: Haukiputaalla...hmmm...voi jäädä käymättä =D.

Moi!: Ne oli ihan helppo tehdä, piirsin ne liidulla ensin taskuun ja sit ompelin. Pystyi siinä vaiheessa kysyä tytöltä ennen ompelua, että kelpaako tälläiset sydämet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...