perjantai 25. syyskuuta 2009

Mekkoon housut

Olipas kekseliäs otsikko, millään ei nyt pystynyt parempaan.

Tämä kauan sitten esitelty essumekko oli ilman housuja, kun en millään löytänyt ajatuksissa ollutta harmaata velouria. (Takana olevat nukenvaunut mun vanhat ihanat Briot).

Eurokankaassa sitten pisti silmään tämä raidallinen ja siitä ne housut tuli. Oikeastaan kivempi näin kun yksiväriset. Salama vähän tekee velourin kiiltäväksi, mutta se on mekon kanssa ihan samanväristä.Triteksin resori osui vihreän raidan kanssa just eikä melkein, tosi tyytyväinen näihin voi olla. Kaava on oma.
Tuo mekko mahtuu ainakin 3-vuotiaaksi asti essuna, joten tein kahdet housut. Valitettavasti jouduin toiset tekemään ilman merkkiä. Hassua, että merkit oli mielessä jo ehkä 15v sitten, mutta niitä piti vähän ehkä turhina hömpötyksinä ja ne jäi, kun ei niitä silloin mistään saanutkaan, helposti ainakaan.
Nyt kun niihin on tottunut niin tuntuu pahalta, et joku vaate jää ilman!

6 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Ai, kun hienot! Jos sulla on joskus Mökki-essumekkoon sopivaa kangasta, niin vien lahjaksi Venlalle. Ei tarvitse lähteä hakemaan erikseen, mutta jos sattuu olemaan sopivia värejä, kuten tässä, ovat tosiaan ihanteelliset väriyhdistelmät!

Ansku kirjoitti...

Hienot housut, ja sopiikin kivasti mekon kanssa. Mäkin huomasin, että kun noita merkkejä alkoi laittaa, niin vähän kun puuttuis jotain, jos sitä ei ole :)

Riikka kirjoitti...

Pumpuli: Mun pitikin tehdä siihen punaiset velourlegginsit, mutta ei ollut kangasta. Eikä ole vieläkään. Siihen tosin sopii myös musta ja oranssi. Lindexiltä saa ainakin edullisesti niitä, jos Venlan äippä haluaa itse hakea jo siihen sopivia =). Toki teenkin ihan tilauksestakin!

Ansku: Arvaa vaan kun odotan niitä merkkejä kun kuuta nousevaa. Tilkkupeiton pystyin ommella ilman, koska siihen voi lisätä jälkikäteen merkin =).

Pumpuli kirjoitti...

Jos teet vaikka siihen jouluksi menevään velourmekkoon jonkinlaiset sopivät pökät? Kun tulee sopiva kangas vastaan. Nehän voi sitten sopia sekä sen mekon, että Mökin kanssa, väreissähän on samaa. Juu, tämä on tilaus! Sinne joulun tietämille.

Marika kirjoitti...

Moikka!
Ajattelin mainostaa että JNYn mainiot trikoot tulevat mahdollisesti myyntiin Suomessa syksyn aikana. Vierailse blogissani ja lue enemmän!
www.ikasyr.blogspot.com

Riikka kirjoitti...

Pumpuli: Hui, nyt vasta luin tämän! Mutta tilaus vastaanotettu! Se olis varmaan sit punainen se yhteinen väri mekoilla...

Marika: Onhan ne ihania kankaita jos vaan rahat riittää...=D Joko tiedät metrihinnan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...