keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Nimenmuutos


Blogi teki nyt nimenvaihdon ja jatkossa tuo Selia lukee myös tekeleissäni. Vanhat "Handmade by R" -nauhat ovatkin jo melkein loppu ja tein uuden tilauksen täältä.


Pitkään mietin tuotenimeä ja tuo se nyt sitten on. Peräisin kolmen tyttären nimistä. Toivotaan, että lukijat löytävät edelleen tänne.


Jotain on valmistunutkin, saa nähdä ehdinkö laittaa tänne tänään vai vasta huomenna!

5 kommenttia:

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Kyllä se siitä lähtee uudellakin nimellä! Itse kanssa noin viikko sitten muutin ompelukseni uuteen/omaan blogiin ja keksin sille oman nimen...kyllä sinne vähitellen lukijoitakin löytyy...

Moi! kirjoitti...

hyvä nimi! kiva kuin pystyit käyttämään tyttöjen nimet. Pohdiskelin itsekin semmoista kuin blogin nimi piti keksiä. Päädyin "Elvis" nimeen, mutta se tais olla varattu..;-)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanan nimen keksit! Kaunis ajatus tuo tyttöjen nimistä uuden ´kokoaminen´.
Olen ihaillut töitäsi jo pidemmän aikaa mutten ole uskaltanut ´lähestyä´ vielä. =) Olet aivan käsittämättömän tuottelias ja kekseliäs! Aina ihanaa kurkkia mitä kivaa olet taas taiteillut. Kiitokset kovasti kivasta ja luovasta blogistasi.

Riikka kirjoitti...

Prinsessatrio: Kiva kun tulit kertomaan, itse olin vain käynyt vanhassa blogissasi! Käyn heti uudessa.

Moi!: Joo voi olla, että Elvis on varattu =).

NorppaStina: Kiitti ihanista sanoistasi! Tulen sinullekin vastavierailulle...

Pumpuli kirjoitti...

Ensin ajattelin, että nimi on mukavasti suomenkielisen tuntuinen ja myös ääntyy vaivatta muille kielille, sitten mietin mistä olet siihen päätynyt ja kun tyttöjn nimet tietää, niin lopputuloshan on looginen! Tämä on helpommin erottuva kuin entinen. Onnea uudelle merkille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...